İmsak Vakti 02:00
02:00
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 27 Mayıs darbesinin ardından idam edilen Adnan Menderes, Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan için anma mesajı yayımladı.
Çelik, “Darbeler her zaman milletin ve devletin düşmanıdır. Milletimizin iradesine düşman olanların ülkemize yaptığı en büyük kötülükler darbelerdir” ifadelerini kullandı.
27 Mayıs sürecine ilişkin Çelik, “Karanlık bir darbe sonucunda, Başbakan Adnan Menderes, Dışişleri Bakanı Fatin Rüştü Zorlu ve Maliye Bakanı Hasan Polatkan, 65 yıl önce idama mahkûm edildi” dedi.
Çelik, Menderes, Zorlu ve Polatkan için “Haksız yere idam edilenler milletin gönlünde yaşamaya devam ediyor. Darbeciler ise tarih önünde mahkûm edildi” ifadelerini kullandı.
Çelik, Menderes, Zorlu ve Polatkan’ı vefat yıl dönümlerinde rahmetle andı ve “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” dedi.
Hibya Haber Ajansı
Hollanda Başbakanı Jetten, hükümet planlarını Temsilciler Meclisi’nde görüşecek
1
Şanlıurfa’da 23 Nisan Coşkusu: Küçük Fatma Müdürlük Koltuğuna Oturdu!
7400 kez okundu
2
Altınay Savunma’da hak kullanım tarihi
5885 kez okundu
3
Rubio: Çin’den yardım istemiyoruz, yardımlarına ihtiyacımız yok
1265 kez okundu
4
Orban: Macaristan’da Pro-Ukrayna hükümeti olmayacak
1146 kez okundu
5
Erdoğan’dan Aydın Şehir Hastanesi’nde tedavi gören hastalara ziyaret
1006 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.