İmsak Vakti 02:00
02:00
Kanada Başbakanı Mark Carney, çiftçiler, taşımacılık şirketleri ve işletmeler açısından akaryakıtın günlük en büyük maliyet kalemlerinden biri olduğunu bildirdi.
Carney, konuya ilişkin açıklamasında akaryakıt maliyetlerinin işletmeler üzerindeki yüküne dikkati çekerek, “Yakıt, Kanada’daki çiftlikler, kamyon taşımacılığı şirketleri ve işletmeler için günlük en büyük maliyetlerden biri” ifadelerini kullandı.
Vergi indiriminin 2027 yılına kadar uzatıldığını belirten Carney, uygulamanın Kanadalıların akaryakıt alırken tasarruf etmesini sağlayacağını söyledi.
Hibya Haber Ajansı
Bolu’da fabrika deposunda yangın: 1 çalışan yaralandı
1
Şanlıurfa’da 23 Nisan Coşkusu: Küçük Fatma Müdürlük Koltuğuna Oturdu!
7146 kez okundu
2
Altınay Savunma’da hak kullanım tarihi
5882 kez okundu
3
Rubio: Çin’den yardım istemiyoruz, yardımlarına ihtiyacımız yok
1259 kez okundu
4
Orban: Macaristan’da Pro-Ukrayna hükümeti olmayacak
1142 kez okundu
5
Erdoğan’dan Aydın Şehir Hastanesi’nde tedavi gören hastalara ziyaret
1001 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.