Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, resmî temaslarda bulunmak üzere gittiği Singapur’da Sağlık ve Sosyal Politikalar Koordinasyon Bakanı Ong Ye Kung ile bir araya geldi. Görüşmede dijital dönüşüm, tıbbi cihaz üretimi, halk sağlığı politikaları ve yenilikçi sağlık teknolojileri başta olmak üzere sağlık alanındaki iş birliği konuları ele alındı.
Görüşmeye ilişkin açıklama yapan Bakan Memişoğlu, Türkiye’nin sağlık alanındaki çalışmalarını anlatarak, “Koruyan, Geliştiren ve Üreten Sağlık modelimiz doğrultusunda attığımız adımları paylaştık” ifadelerini kullandı.
İki ülke arasındaki sağlık iş birliğinin geliştirilmesine yönelik başlıkların değerlendirildiğini belirten Memişoğlu, “Görüşmemizin ülkelerimiz arasındaki sağlık iş birliklerine olumlu katkılar sunmasını diliyorum” dedi. Bakan Memişoğlu, nazik ev sahiplikleri dolayısıyla Ong Ye Kung ve beraberindeki heyete teşekkür etti.
Hibya Haber Ajansı
1
Şanlıurfa’da 23 Nisan Coşkusu: Küçük Fatma Müdürlük Koltuğuna Oturdu!
9299 kez okundu
2
Altınay Savunma’da hak kullanım tarihi
5908 kez okundu
3
Keskinbıçak ve Bulut Aileleri Barıştı-(VİDEO)
2341 kez okundu
4
Rubio: Çin’den yardım istemiyoruz, yardımlarına ihtiyacımız yok
1297 kez okundu
5
Orban: Macaristan’da Pro-Ukrayna hükümeti olmayacak
1171 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.