Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, engelli bireylerin ailelerine destek olmak amacıyla hayata geçirilen Nefes Merkezlerine bir yenisinin daha eklendiğini duyurdu.
Bakan Göktaş, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, ailelerin ihtiyaç duyduklarında engelli çocuklarını güvenle emanet edebilecekleri yeni bir Nefes Merkezini hizmete açtıklarını belirtti.
Ailelerin gözünün arkada kalmamasını ve engelli bireylerin güvenli, keyifli bir ortamda vakit geçirmelerini hedeflediklerini vurgulayan Göktaş, “Bu anlayışla Nefes Merkezlerimizi 81 ilimizde yaygınlaştırmaya, ailelerimize nefes olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Hibya Haber Ajansı
1976 Bozova Kepirce köyünde dünyaya geldim ilk okulu köy okulunda tamamladıktan sonra orta okulu Bozova YİBO okulunda tamamladıktan sonra lise öğrenimimi Şanlıurfa Ticaret ve Meslek lisesinde tamamladım. Gazetecilik mesleğine 1996 yılında başladım o günden bu güne Şanılurfa kent merkezinde bulunan bir çok gazete de muhabir üst yöneticilik yaptım. 2010 yılından bu yana da kendi ilçemde kendi gazetemi kurarak başta Bozova halkına mesleğimi ifşaa etmeye çalışıyorum.
1
Vali Şıldak Acı Haberi Duyurdu: 3 Kişinin Cansız Bedenine Ulaşıldı
14528 kez okundu
2
Şanlıurfa’da Yağmur Değil, İhmal Yağıyor
10883 kez okundu
3
Şanlıurfa’da 23 Nisan Coşkusu: Küçük Fatma Müdürlük Koltuğuna Oturdu!
9404 kez okundu
4
SİYASETİN ÇİVİSİ ÇIKTI: PARTİLER DEĞİL, KİMLİKLER KARIŞTI
7565 kez okundu
5
Eskimeyen Dostlar, Her Hafta Tazelenen Dostluklar
3269 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.