İmsak Vakti 02:00
02:00
Avrupa’dan Filistin’e destek amacıyla yola çıkan Filistin Araç Konvoyu, 8 Ağustos Cumartesi günü Şanlıurfa’da vatandaşlarla buluşacak.
Umut, dayanışma ve kardeşlik mesajları taşıyan konvoyun, Eyyübiye Millet Bahçesi’nde karşılanacağı bildirildi. Organizasyon kapsamında, Filistin halkına destek vermek isteyen vatandaşların etkinliğe katılması çağrısında bulunuldu.
Yapılan davette, “Her kilometresi bir vicdan çağrısı, her durağı dayanışmanın sesi olan bu anlamlı yolculuğu Peygamberler Şehri Şanlıurfa’da yüreklerimizle karşılayalım.” ifadelerine yer verildi.
Filistin’e yönelik farkındalık oluşturmayı amaçlayan konvoyun, Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden hareket ederek Türkiye üzerinden yolculuğunu sürdürdüğü belirtilirken, Şanlıurfa’daki buluşmanın da dayanışma mesajlarının verileceği önemli duraklardan biri olması bekleniyor.
Yetkililer, etkinliğin 8 Ağustos Cumartesi günü Eyyübiye Millet Bahçesi’nde gerçekleştirileceğini belirterek, tüm vatandaşları programa davet etti.
Bozova Kaymakamı Reşit Özer Özdemir’den Emekliye Ayrılan Jandarma Komutanı İlyas Kaya’ya Başarı Belgesi
1
Vali Şıldak Acı Haberi Duyurdu: 3 Kişinin Cansız Bedenine Ulaşıldı
9925 kez okundu
2
Şanlıurfa’da Yağmur Değil, İhmal Yağıyor
6222 kez okundu
3
Şanlıurfa’da 23 Nisan Coşkusu: Küçük Fatma Müdürlük Koltuğuna Oturdu!
4806 kez okundu
4
SİYASETİN ÇİVİSİ ÇIKTI: PARTİLER DEĞİL, KİMLİKLER KARIŞTI
3253 kez okundu
5
Bitki çaylarında hazırlama talimatı zorunlu hale geldi
1011 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.