İmsak Vakti 02:00
02:00
Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Kadın ve Aile Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından Alanya Kadın Danışma Merkezi’nde kış hazırlıkları hakkında bilgilendirme etkinliği düzenlendi.
Antalya Büyükşehir Belediyesinin desteklediği kooperatiflerde denetmen ve koordinatör olarak görev yapan Gıda Mühendisi Meltem Uz ile Antalya Büyükşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezi Sorumlusu Sosyolog Havane Üzülen’in de katıldığı etkinlikte, kadınlara kışlık hazırlıklar konusunda bilgiler verildi.
Etkinlikte evlerde yapılan kış hazırlıkları hakkında sunum gerçekleştirildi. Gıda Mühendisi Meltem Uz, salça, tarhana, turşu, reçel ve sos gibi yiyeceklerin hazırlanması öncesinde, hazırlık sırasında ve sonrasında dikkat edilmesi gereken noktaları anlattı.
Hijyen, yapım teknikleri ve saklama koşulları hakkında da bilgi veren Uz, bu tür ürünlerin hazırlanmasında gerekli hususlara dikkat edilmemesinin ağır sonuçlar doğurabileceğini ifade etti.
Etkinliğe katılan kadınların sorularını da yanıtlayan Uz, “Evlerimizde yapmış olduğumuz kışlık hazırlıkları gıda mühendisi bakış açısından, gıda güvenilirliğini değerlendirmek ve kadınlarımızı bu konularda doğru bilgilendirmek amacıyla bu etkinliği gerçekleştirdik” dedi.
Hibya Haber Ajansı
Bakan Tekin, Bağcılar’da vatandaşlarla bir araya geldi
1
Şanlıurfa’da 23 Nisan Coşkusu: Küçük Fatma Müdürlük Koltuğuna Oturdu!
8072 kez okundu
2
Altınay Savunma’da hak kullanım tarihi
5901 kez okundu
3
Rubio: Çin’den yardım istemiyoruz, yardımlarına ihtiyacımız yok
1284 kez okundu
4
Orban: Macaristan’da Pro-Ukrayna hükümeti olmayacak
1164 kez okundu
5
Anand: Kanada ve Almanya ilişkilerinde işbirliğini artırma fırsatı var
1124 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.