USD
EURO
ALTIN

Ziraat Oda Başkanı Fuat Almas;‘Merkez sulama sorunu yıl sonunda bitiyor’

Göreve geldiği ilk günden bugüne sürekli olarak Bozova Merkez Sulama tesisinin yeniden faaliyet girmesi için görüşmelerde bulunan Ziraat Oda Başkanı Fuat Almas, geçtiğimiz hafta DSİ 15. Bölge müdürü ile yaptığı görüşmede merkez sulama tesisinin yıl sonunda hizmete açılacağı sözünü aldı. Fuat ARSLAN Yaklaşık olarak 15 bin dönümlük araziye can suyu olacak olan Bozova Merkez Sulama […]

Ziraat Oda Başkanı Fuat Almas;‘Merkez sulama sorunu yıl sonunda bitiyor’
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Göreve geldiği ilk günden bugüne sürekli olarak Bozova Merkez Sulama tesisinin yeniden faaliyet girmesi için görüşmelerde bulunan Ziraat Oda Başkanı Fuat Almas, geçtiğimiz hafta DSİ 15. Bölge müdürü ile yaptığı görüşmede merkez sulama tesisinin yıl sonunda hizmete açılacağı sözünü aldı.

Fuat ARSLAN

Yaklaşık olarak 15 bin dönümlük araziye can suyu olacak olan Bozova Merkez Sulama Tesisinin yeniden faaliyet girmesi ve tarımsal araziye kazandırılması için göreve geldiği ilk günden bugüne sürekli olarak çözüm arayışında olan Ziraat Oda Başkanı Fuat Almas, gerek Şanlıurfa’da gerekse Ankara’da sürekli olarak temaslarda bulunuyor. En son olarak geçtiğimiz hafta DSİ 15. Bölge müdürü Mahmut Berber ve bölge müdür yardımcıları ile yaptığı görüşmede, Bozova merkez sulama tesislerinin yıl sonunda tamamlanacağı ve faaliyete gireceği sözünü aldı. Konu ile ilgili olarak bir açıklamada bulunan Ziraat Oda Başkanı Fuat Almas, ‘ ziraat odası olarak her zaman çiftçi ve üreticilerimizin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Özellikle yıllardır atıl durumda olan ve binlerce dönümlük atarım arazisine can suyu olacak olan Bozova Merkez sulama tesislerini yeniden devreye almak için bir çok bürakrat ve milletvekillerimizle görüşmelerimiz oldu. En son olarak DSİ 15. Bölge müdürümüz Mahmut Berber ve Bölge müdür yardımcıları ile yaptığımız görüşmede bu tesisin yıl sonunda kadar tüm bakım ve onarımlarının yapılacağı ve faaliyet gireceği sözünü aldık. Bizde takipçisi olacağız. İnşallah yıl sonunda bu tesisimizi tüm çiftçilerimize kazandırmış olacağız. İlgilerinden dolayı bölge müdürü ve müdür yardımcılarımıza şahsım odam ve çiftçilerimiz adına teşekkür ediyorum’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI