USD
EURO
ALTIN

Ziraat Oda Başkanı Fuat Almas;‘çiftçimizin hayırlı olsun

Toprak Reform Daire Başkanı ile DSİ Bölge müdürlüğü tarafından 2 milyon borcu bulana Bozova Merkez Sulama Birliği elektrik borcunu ödeyerek çiftçilere müjdeyi verdiler. İbrahim Halil KUŞ BOZOVA- Bozova Ziraat Oda Başkanı Fuat Almas, Uzun zamandan bu yana Merkez Sulama Birliğinin elektrik borcu için girişimlerde bulunmuştu. Başkan Almas’ın girişimleri sonrasında Toprak Reform Daire Başkanı Bekir Sıtkı […]

Ziraat Oda Başkanı Fuat Almas;‘çiftçimizin hayırlı olsun
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Toprak Reform Daire Başkanı ile DSİ Bölge müdürlüğü tarafından 2 milyon borcu bulana Bozova Merkez Sulama Birliği elektrik borcunu ödeyerek çiftçilere müjdeyi verdiler.

İbrahim Halil KUŞ

BOZOVA- Bozova Ziraat Oda Başkanı Fuat Almas, Uzun zamandan bu yana Merkez Sulama Birliğinin elektrik borcu için girişimlerde bulunmuştu. Başkan Almas’ın girişimleri sonrasında Toprak Reform Daire Başkanı Bekir Sıtkı Özbek ve DSİ Bölge Müdürü Mahmut Berber 2 milyon elektrik borcu ödeyerek çiftçilere müjdeyi verdiler. Konu ile ilgili bir açıklamada bulunan Ziraat  Oda Başkanı Fuat Almas ‘Göreve geldiğim ilk günden bu yana Bozova Merkez Sulama Birliğinin yeniden açılması için gerekli tüm bürokrat ve siyasilerimizle görüşmeler gerçekleştirdim. Yaptığım görüşmelerde özellikle Bozova Merkez Sulama Birliğinin biriken elektrik borçlarının ödenmesi ve çiftçimizin bu yükten kurtulmasını sağlam adına çalışmalar başlattık. Bu çalışmalarımız nihayet netice verdiği Bozova Merkez Sulama Birliğimizin 2 milyonluk elektrik borcu ödenmiştir. Borcun ödenmesinde emeği geçen her iki kurum ve kurum idarecilerimize şahsım ve çiftçimiz adına teşekkür ediyorum’ dedi.

TEK HEDEFİMİZ BİRLİĞİN YENİDEN FAALİYETE GİRMESİDİR

Uzun bir süredir kapalı olan Bozova Merkez Sulama Birliğinin yeniden faaliyete girmesi için çaba sarf ettiklerini belirten Ziraat Oda Başkanı Fuat Almas, ‘tek bir hedefimiz var. 15 bin dekar araziyi sulayacak olan Bozova Sulama Birliğinin yeniden devreye girmesidir. Bunun içinde yine DSİ Bölge müdürlüğümüzle görüşmelerimiz devam etmektedir. İnşallah sulama birliği için bakım ve onarımı kısa sürede yapılır ve sulama birliğimiz faaliyete girer’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI