USD
EURO
ALTIN

Ziraat Oda Başkanı Fuat Almas;‘çiftçilerimizin sorunları ne olursa olsun biz ordayız’

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Çiftçilerimizin uğradığı mağduriyetleri gidermek adına tekrar Malatya Şeker pancar fabrikasına gittim, yetkililerle randevu sorununu çözmek hem fire hem randıman için teknik elemanlarla yerinde inceleme yaparak bilgi aldık çiftçilerimizin sorunları ne olursa olsun biz ordayız. SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN VARIZ Ziraat Oda Başkanı Fuat Almas, bölgemizde gerek çiftçi olsun gerekse üreticilerimiz olsun hangi tarımsal […]

Ziraat Oda Başkanı Fuat Almas;‘çiftçilerimizin sorunları ne olursa olsun biz ordayız’
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Çiftçilerimizin uğradığı mağduriyetleri gidermek adına tekrar Malatya Şeker pancar fabrikasına gittim, yetkililerle randevu sorununu çözmek hem fire hem randıman için teknik elemanlarla yerinde inceleme yaparak bilgi aldık çiftçilerimizin sorunları ne olursa olsun biz ordayız.

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN VARIZ

Ziraat Oda Başkanı Fuat Almas, bölgemizde gerek çiftçi olsun gerekse üreticilerimiz olsun hangi tarımsal sorunlar başta olmak üzere ürünlerinin pazarlanması ekonomik katı sağlama adına her türlü desteği ve çalışmayı yürütmekteyiz. Son günlerde bölgemiz de ekimi yapılan şeker pancarı ile ilgili yaşanan randıman ve randevu sorunun çözüme kavuşturma adına ikinci kez Malatya ilinde bulunan Şeker Fabrikasına giderek müdür ve teknik elemanlardan bilgiler aldık. Ve oranda bu sorunu da çözüme kavuşturmuş olduk. İnşallah sezon bitmeden tüm şeker pancarı çiftçi ve üreticilerimizin bekledikleri randıman ve randevu sorunu da bitmiş olacaktır. Öte yandan şeker pancarı fiyatı ile ilgili olarakta inşallan bu ayın sonunda fabrika tarafından fiyat belirlemesi de belli olacaktır.

 

FACEBOOK YORUMLARI