USD
EURO
ALTIN

Zabıtadan ramazan denetimi

Bozova Belediyesi Zabıta ekipleri ramazan ayının gelmesi ile birlikte Bozova kent merkezi başta olmak üzere büyük kırsal mahallelerinde ramazan denetimlerini sıklaştırdılar. Geçtiğimiz hafta Bozova merkezdeki marketler başta olmak üzere, kasap,ve fırınlar denetlendi. Abdurrahim ALTUN BOZOVA- 11 Ayın Sultanı Ramazan ayının gelmesi ile birlikte Bozova Belediyesi Zabıta ekipleri halkın  sağlığını göz önünde bulundurarak denetimlerde bulundu. Bozova […]

Zabıtadan ramazan denetimi
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Bozova Belediyesi Zabıta ekipleri ramazan ayının gelmesi ile birlikte Bozova kent merkezi başta olmak üzere büyük kırsal mahallelerinde ramazan denetimlerini sıklaştırdılar. Geçtiğimiz hafta Bozova merkezdeki marketler başta olmak üzere, kasap,ve fırınlar denetlendi.

Abdurrahim ALTUN

BOZOVA- 11 Ayın Sultanı Ramazan ayının gelmesi ile birlikte Bozova Belediyesi Zabıta ekipleri halkın  sağlığını göz önünde bulundurarak denetimlerde bulundu. Bozova Belediyesi Zabıta ekipleri, kent merkezinde bulunan büyük marketler başta olmak üzere, fırın, kasap ve lokantaları denetlediler. Denetimde başta süt ve süt ürünleri, et ve diğer temel gıdalar olmak üzere ambalajlarındaki tüketim tarihi üzerinde inceleme yaptılar. Bozova Belediyesi zabıta ekipleri rutin denetimlerinin yanı sıra Ramazan ayının gelmesi ile birlikte halkın daha çok tükettiği gıdaları denetlediler. Marketlerin yanı sıra kasap ve fırınlarda denetimlerde bulundular. Denetimde halkın maske hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uymaları konusunda uyarılarda da bulunan zabıta ekipleri, denetimlerine edecekler. Bozova Belediyesi zabıta ekipleri tek amaçlarının halkın sağlığı ile oynayanlarla mücadele olmak olduğunu belirttiler.

FACEBOOK YORUMLARI