USD
EURO
ALTIN

Zabıtadan döner denetimi

Bozova Belediye zabıta ekipleri tarafından Bozova kent merkezinde bulunan dönercilere denetim yapıldı. yapılan denetimde, dönerde kullanılan etler zabıta ekipleri tarafından tek tek incelendiği görüldü.   Mahmut ALBAYRAK BOZOVA- Bozova Belediye zabıta ekipleri tarafından Bozova kent merkezinde bulunan dönercilere denetim yapıldı. yapılan denetimde, dönerde kullanılan etler zabıta ekipleri tarafından tek tek incelendiği görüldü. Bozova Belediyesi Zabıta […]

Zabıtadan döner denetimi
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Bozova Belediye zabıta ekipleri tarafından Bozova kent merkezinde bulunan dönercilere denetim yapıldı. yapılan denetimde, dönerde kullanılan etler zabıta ekipleri tarafından tek tek incelendiği görüldü.

 

Mahmut ALBAYRAK

BOZOVA- Bozova Belediye zabıta ekipleri tarafından Bozova kent merkezinde bulunan dönercilere denetim yapıldı. yapılan denetimde, dönerde kullanılan etler zabıta ekipleri tarafından tek tek incelendiği görüldü. Bozova Belediyesi Zabıta ekipleri denetimlerine ara vermeden sürdürmeye devam ediyorlar en son olarak geçtiğimiz hafta içinde halk sağlığını yakından ilgilendiren, gıda tüketiminde Dönerciler denetlendi. Bozova merkezde bulunan tüm dönerciler tek,tek incelemeye alındığı görüldü. Yapılan denetimlerde dönerin et oranı başta olmak üzere,iç yağ,tavuk yağı ve diğer katı maddeler incelendi. Pandemi döneminde restauarantların kapalı olması ile birlikte yiyecek olarak tüketilmekte olan döner, ne kadar sağlık ve hijyen olduğu da incelendiği gözlerden kaçmadı.

FACEBOOK YORUMLARI