USD
EURO
ALTIN

Zabıtadan denetim

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Bozova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Halk sağlığını korumak ve vatandaşların daha hijyenik ortamlardan gıda ihtiyacını karşılamalarını sağlamak amacıyla ilçe genelindeki denetimlerini yoğun şekilde sürdürüyor. Yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki tüm gıda satışı yapan iş yerlerinde kapsamlı denetim yaptı. Fırınlarda hijyen, gramaj ve ruhsat denetimi yapan zabıta ekipleri, is ve […]

Zabıtadan denetim
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Bozova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Halk sağlığını korumak ve vatandaşların daha hijyenik ortamlardan gıda ihtiyacını karşılamalarını sağlamak amacıyla ilçe genelindeki denetimlerini yoğun şekilde sürdürüyor. Yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki tüm gıda satışı yapan iş yerlerinde kapsamlı denetim yaptı. Fırınlarda hijyen, gramaj ve ruhsat denetimi yapan zabıta ekipleri, is ve duman oluşumuna neden olan odun ve sulu filtrelerin de kontrollerini sağladı. Gıda satışı yapan diğer iş yerlerinde de, ruhsat, temizlik ve ürünlerin son kullanma tarihlerini kontrol eden ekipler, kurallara uymayan ve eksiklikleri bulunan iş yerleri hakkında da işlem yaptı.

HALKTAN TAKDİR

Bozova belediyesi zabıta ekiplerinin gıda satışı yapılan işyerlerinde yapılan denetimlerden bir hayli memnun olan vatandaşlar, ‘ sağlığımızı yakından ilgilendiren yerlerde zabıta ekiplerimizin yapmış olduğu denetimleri yerinde buluyoruz. Zabıta ekiplerimiz sürekli olarak denetimlerde bulunmalarını istiyoruz. Yapılan denetimler bizleri sevindirmiştir’ dediler.

FACEBOOK YORUMLARI