USD
EURO
ALTIN

Yıldız 11 Nisan stadını inceledi

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, 11 Nisan stadında incelemelerde bulundu. Vekil Yıldız, burada sahanın son durumunu incelerken Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş’ten brifing aldı. YILDIZ, “GENÇLİKSPOR BAŞARILI BİR YIL GEÇİRDİ” Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yer alan 2. Lig maçlarına ev sahipliği yapan 11 Nisan Stadında incelemelerde bulunan Vekil Yıldız, […]

Yıldız 11 Nisan stadını inceledi
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, 11 Nisan stadında incelemelerde bulundu. Vekil Yıldız, burada sahanın son durumunu incelerken Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş’ten brifing aldı.

YILDIZ, “GENÇLİKSPOR BAŞARILI BİR YIL GEÇİRDİ”

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yer alan 2. Lig maçlarına ev sahipliği yapan 11 Nisan Stadında incelemelerde bulunan Vekil Yıldız, stadın medyada yer aldığı kadar kötü olmadığını ve 15 güne kadar yapılan ara ekimle yine en güzel haline gelebileceğini vurguladı. Uzun süredir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünü takip ettiğini belirten Vekil Yıldız, “Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Muay Thai’da, Kick Boksta, Atletizmde, Bilek Güreşinde, Judoda, Karatede ve Wushuda önemli sporcular yetiştirmiş olup Türk sporuna son 1 yıl içerisinde başarılı sporcular kazandırmıştır” dedi.

“ŞANLIURFASPOR’UN BAŞARILI OLACAĞINA İNANIYORUM”

Şanlıurfaspor’un da tekrar bir üst lige çıkmasını dileyen Vekil Yıldız, Şanlıurfaspor’un başarılı olacağına inandığını aktardı.11 Nisan stadının yerinde görüp incelemek istediklerini söyleyen Vekil Yıldız, “Bugün sahadayız sahayı görmek istedik. Şanlıurfaspor’un sahasında şuanda top oynana bilinir ama kış aylarında önümüzdeki günlerde sahanın canlılığını koruması için şuan için top oynanmamasının daha uygun olduğunu düşünüyorum. Çimin dinlenip bir 15 gün süre zarfında kendine gelmesi gerekiyor. İnşallah Şanlıurfaspor bu hafta Mardin de oynayacağı maçta galip gelecektir. Şanlıurfaspor’un şampiyonluğunu bekliyoruz. Artık süper lige çıksın istiyoruz geçen sene talihsizlik oldu malumunuz Urfaspor’un nasıl ligden düştüğünü hepimiz biliyoruz. Takip ettik bu konunun hala takipçisiyiz mücadele ettik. Şanlıurfaspor yalnız değildir inşallah bu yıl şampiyon olup tekrar 1. Lige çıkacağız. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüze de teşekkür ediyoruz. Farklı spor dallarında çok başarılı bir sezon geçirdiler çok güzel dereceler aldılar inşallah Şanlıurfaspor’da futbolda bu yıl şampiyon olup eski durumuna gelecektir” ifadelerini kullandı.

KEŞKÜŞ, “İNCELEMELERDE BULUNAN VEKİLİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş ise AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın çalışmalarını takip ettiğini ve bu nedenle kendilerini onurlandırdığını söyledi. Vekil Yıldız’ın zemini incelemesinin kendileri için önem arz etiğini aktaran Keşküş şunları söyledi; “Sayın vekilimize zahmet edip buraya kadar geldiği için teşekkür ediyoruz. Uzun zamandır zaten kendisi bizi takip ediyor. Hem sporcu kişiliği hem de genç ve dinamik yapısı olan milletvekilimizin bizi takip etmesi bizleri onurlandırıyor ve gururlandırıyor. Buraya kadar gelip zemini incelemesi bizden bir brifing alması bizleri mutlu etti. İnşallah bizde onun gösterdiği bu teveccühü ilerleyen dönemlerde inşallah göstereceğiz.”

FACEBOOK YORUMLARI