USD
EURO
ALTIN

Yetim ve özsüzlere bayram sevinci

Abdullah POLAT BOZOVA-Bozova Kaymakamlığı tarafından Bozova ilçe merkez ve kırsal mahallerinde  ikamet eden yetim/öksüz 107 erkek, 103 kız çocuğuna bayramlık elbise dağıtımı yapıldı.Her biri 4 parçadan oluşan 840 parça elbise 210 çocuğumuza Kaymakam/Belediye Başkanı V. Zekeriya Göker tarafından verildi.İlçeye bağlı tüm mahallelerinde ikamet eden yetim/öksüz çocukları tespit edilerek, imkanı olanlar kendi imkanları ile, imkanı olmayanlar […]

Yetim ve özsüzlere bayram sevinci
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Abdullah POLAT

BOZOVA-Bozova Kaymakamlığı tarafından Bozova ilçe merkez ve kırsal mahallerinde  ikamet eden yetim/öksüz 107 erkek, 103 kız çocuğuna bayramlık elbise dağıtımı yapıldı.Her biri 4 parçadan oluşan 840 parça elbise 210 çocuğumuza Kaymakam/Belediye Başkanı V. Zekeriya Göker tarafından verildi.İlçeye bağlı tüm mahallelerinde ikamet eden yetim/öksüz çocukları tespit edilerek, imkanı olanlar kendi imkanları ile, imkanı olmayanlar ise Bozova Belediyesi’ne ait araçlarla ilçe merkezine getirtildi.Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi Spor Salonunda gerçekleştirilen bayramlık elbise dağıtım töreninde Bozova Kaymakamı/ Belediye Başkanı V. Zekeriya Göker ; Ramazan Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte ilçede ikamet eden 210 öksüz/yetim çocuğa bayramlık elbise dağıtmak için bir araya geldik. Şahsım ve kurumlarım adına, sürekli yetim/öksüz ailelerimizi ailem ile birlikte ziyaret ettiğimi ve hep yanlarında olduğumun bilinmesini isterim. İnancımız ve medeniyetimiz gereği yetim/öksüz çocuklarımıza merhamet ve şefkatle yaklaşmamız gerektiğini gördük ve biliyoruz. Bugün burada mağaza usulü, tüm giyim parçaları için standlar kurduk. Her çocuğumuz kendi beğendiği renkte ve şekilde kıyafetini seçerek ve beğenerek almaktadır. İnancımız gereği bir yetim çocuğumuzun başının okşanması bile ne kadar kutsal ise gözlerindeki sevince ortak olmak da o denli kutsaldır. Tüm çocuklarımızın kıyafetlerinin hayırlı olmasını dileyerek, her birinin gözlerinden öpüyorum, diyerek sözlerini bitirdi.

BAYRAM ÖNCESİ BÜYÜK SEVİNÇ

Bozova genelinde 210 yetim ve öksüz çocuğa Bozova Kaymakamlığı tarafından bayram hediyesi olarak verilen giysi ve ayakkabı büyük bir sevince neden oldu. Elbise dağıtımında bayramlıklarını tek tek kendileri beğenerek alan çocuklar sevinçlerini gizleyemedikleri de giyim dağıtımı esnasında çocuklarla yaptığımız görüşmelerde bu büyük sevinci bize yaşattığı için Kaymakamımız Zekeriya Göker’e ve diğer tüm yetkililere sonsuz teşekkür ediyoruz. Bizlere baba ve anne eksikliği hissettirmediler. Her bayram öncesinde bayramlık telaşı ve alamamak korkusunu yaşıyorduk. Kaymakamlık tarafından verilen bayramlıklarla bizlerde diğer arkadaşlarımız gibi bayrama güzel bir şekilde girmiş olacağız’ dediler.

SONY DSC

FACEBOOK YORUMLARI