USD
EURO
ALTIN

Yaz spor okuluna yoğun ilgi

Mahmut ALBAYRAK BOZOVA- Bozova Gençlik ve Spor İlçe müdürlüğü yılın 12 ayını spora ayırarak başta minik öğrenciler olmak üzere tüm gençleri spora teşvik etmek için bir çok projeye imza atıyor. Yaz aylarının gelmesi ile birlikte özellikle sıcaklardan bunalan küçük yaştaki çocukların hem yüzme öğrenmelerini sağlamak hem de sıcak havada serinlemeleri için Çatak yüzme havuzunun yanı […]

Yaz spor okuluna yoğun ilgi
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mahmut ALBAYRAK

BOZOVA- Bozova Gençlik ve Spor İlçe müdürlüğü yılın 12 ayını spora ayırarak başta minik öğrenciler olmak üzere tüm gençleri spora teşvik etmek için bir çok projeye imza atıyor. Yaz aylarının gelmesi ile birlikte özellikle sıcaklardan bunalan küçük yaştaki çocukların hem yüzme öğrenmelerini sağlamak hem de sıcak havada serinlemeleri için Çatak yüzme havuzunun yanı sıra Bozova Belediyesi tarafından alınan taşıyıcı havuzda serinlemenin keyfini çıkarıyorlar. Yüzme kurslarına 24 kız öğrenci olmak üzere 33  57 kursiyer hem havuz keyfini yaşıyorlar hem de yüzme öğreticileri tarafından yüzme kursunu alıyorlar.

SPORA TEŞVİK

Gençlik ve spor İlçe Müdürü Nesih Çiftçi müdür olarak Bozova ilçesine gelmesi ile birlikte sporun her branşına teşvik oluşturmak için yılın 12 ayında çeşitli kurslar açtırıyor. Gençlik ve Spor İlçe müdürlüğü tarafından Atletizm başta olmak üzere Badminton,Dart,Futbol,Kano,Masa Tenisi ve yüzme kurslarında 200’e yakın öğrenci kurs görüyor. Özellikle Kano sporunda Bozova Türkiye genelinde düzenlenen yarışmalarda dereceler elde ederken, diğer spor dallarında da aynı başarıyı yakalama adına kendi branşlarında başarılı öğreticiler tarafından kurslar verilmektedir. Bozova’da sporu teşvik haline getirmek için açılan tüm kurslarda Bozova ilçe olarak bir çok başarıya da imza atmış durumda, kurslarla ilgili olarak bir açıklamada bulunan Bozova Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Nesih Çiftçi, ‘ özellikle sporun her dalını ilçemizde yaygın hale getirmek için kurum olarak büyük çaba içerisindeyiz ilçe olarak bugüne kadar açtığımız bir çok kurstaki öğrencilerimiz büyük başarılara imza attılar. Bu başarıda özellikle kurs öğretmenlerimizin emeği çoktur. Her öğrencimiz büyük başarılara imza atmak için kurslarımıza katılıyor. Bu da bizleri son derece memnun etmektedir. İlçemizin adını dünyaya tanıttırma adına sporun her dalını ilçemize kazandırmaya devam ediyoruz. Bugüne kadar düzenlenen tüm yarışmalarda göğsümüzü kabartan tüm öğretmen ve öğrencilerimizi bir kez daha tebrik ediyorum’ dedi.

YÜZMEYE İLGİ BÜYÜK

Gençlik ve spor İlçe Müdürlüğü tarafından açılan yüzme kurslarına ilgi her geçen gün artıyor. ÇATAK tesislerinde bulunan yüzme havuzun yanı sıra İlçe spor sahasının yan tarafından kurulan yüzme havuzu ile birlikte 24 kız öğrenci burada hem yüzme öğreniyor. Hem de aşırı sıcaklardan bir nebze de olsa serinlemek için keyif yapıyorlar erkek öğrenciler için ise ÇATAK tesislerindeki havuzda 33 öğrenci yüzme kursu ve havuz keyfini yaşıyorlar.

FACEBOOK YORUMLARI