USD
EURO
ALTIN

Yaylak kırsalında asfaltlama tamamlandı

Büyükşehir Belediyesi tarafından Yaylak Kırsal mahallesinde alt ve üst yapı çalışmaları tamamlandı. Bölgenin en büyük mahallelerinden olan Yaylak mahallesinde başlatılan alt ve üst yapı çalışmalarının tamamlanması ile birlikte vatandaşlardan takdirle karşılandı. Fuat ARSLAN BOZOVA- Bölgenin en büyük Kırsal mahallesi olan Yaylak Mahallesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan alt ve üst yapı çalışmaları tamamlandı. Geçtiğimiz hafta Yaylak […]

Yaylak kırsalında asfaltlama tamamlandı
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Büyükşehir Belediyesi tarafından Yaylak Kırsal mahallesinde alt ve üst yapı çalışmaları tamamlandı. Bölgenin en büyük mahallelerinden olan Yaylak mahallesinde başlatılan alt ve üst yapı çalışmalarının tamamlanması ile birlikte vatandaşlardan takdirle karşılandı.

Fuat ARSLAN

BOZOVA- Bölgenin en büyük Kırsal mahallesi olan Yaylak Mahallesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan alt ve üst yapı çalışmaları tamamlandı. Geçtiğimiz hafta Yaylak Kırsal mahallesinde yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy çalışmalardan dolayı  Büyükşehir Belediyemiz tarafından Yaylak Mahallemizde sona doğru yaklaştığımız sıcak asfalt serim çalışmalarını yerinde inceledik.Çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’e ve ekibine teşekkür ederim. Yaylak kırsal mahallesinde yapılan alt ve üst yapı çalışmalarından dolayı Yaylak halkı da başta Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy Bozova Belediye Encümeni Ali Ekinci, Büyükşehir ve Bozova belediyesi çalışanlarına teşekkür ettiler. Bozova Belediye Encümeni ve aynı Zamanda Yaylak Mahallesinde ikamet eden Ali Ekinci, ‘Mahallemizde bugüne kadar yapılan alt ve üst yapı çalışmalarından dolayı Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’e ekibine, Bozova Belediye Başkanımız Suphi Aksoy ve ekibine şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI