USD
EURO
ALTIN

Yaylak Kırsal mahallesinde çalışmalar dolu dizgin

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yaylak kırsal mahallesinde başlattığı alt ve üst yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yaylak Kırsal mahallesinde devam eden alt ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Suphi Aksoy mahallede devam eden çalışmalar ile ilgili olarak bilgiler aldı. Fuat ARSLAN BOZOVA- Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yaylak kırsal mahallesinde başlattığı alt ve […]

Yaylak Kırsal mahallesinde çalışmalar dolu dizgin
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yaylak kırsal mahallesinde başlattığı alt ve üst yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
  • Yaylak Kırsal mahallesinde devam eden alt ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Suphi Aksoy mahallede devam eden çalışmalar ile ilgili olarak bilgiler aldı.

Fuat ARSLAN

BOZOVA- Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yaylak kırsal mahallesinde başlattığı alt ve üst yapı çalışmalarında sona gelindi. Geçtiğimiz hafta içinde Yaylak Kırsal mahallesine giderek buradaki çalışmalar hakkında Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Metin Şancı ve teknik ekipten bilgiler aldı. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Suphi Aksoy, çalışmaların en kısa sürede tamamlanması için de Daire başkanından daha fazla mesai yapmalarını istedi. Yaylak Kırsal mahallesinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Suphi Aksoy halkla da bir araya gelerek sorunlarını ve dertlerin de dinlemeyi ihmal etmedi.

FACEBOOK YORUMLARI