USD
EURO
ALTIN

Yaylak içme suyu şebekesi yenileniyor

Yaylak kırsal mahallesinde Şanlıurfa Büyükşehir belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda alt yapı çalışmalarını tamamlaması ile birlikte kırsal mahallede ŞUSKİ tarafından içme suyu şebekesi de yenileniyor. Kadir KÖSELER BOZOVA- Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ genel Müdürlüğü tarafından Şanlıurfa’nın tüm ilçe ve kırsal mahallelerinde başta alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra daha sağlıklı içme suyu verebilme adına başlattığı […]

Yaylak içme suyu şebekesi yenileniyor
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Yaylak kırsal mahallesinde Şanlıurfa Büyükşehir belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda alt yapı çalışmalarını tamamlaması ile birlikte kırsal mahallede ŞUSKİ tarafından içme suyu şebekesi de yenileniyor.

Kadir KÖSELER

BOZOVA- Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ genel Müdürlüğü tarafından Şanlıurfa’nın tüm ilçe ve kırsal mahallelerinde başta alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra daha sağlıklı içme suyu verebilme adına başlattığı projeler tüm hızıyla sürüyor. Bozova Yaylak Kırsal mahallesinde 11 mayısta yapılması beklenen içme suyu şebekesi yenileme ihalesi ile birlikte kırsal mahalleye daha temiz ve sağlıklı içme suyu verilmesi bekleniliyor. 11 mayısta yapılacak ihale ile birlikte 10 iş günü içinde yer teslimi ve projeye başlanması bekleniliyor. 365 günde tamamlanacak olan içme suyu şebekesi ile kırsal mahalleye su verileceği öğrenildi daha önce Şanlıurfa Büyükşehir belediyesi tarafından Yaylak kırsal mahallesinde başlatılan alt ve üst yapı çalışmalarının tamamlanması ile birlikte şimdi de içme suyu şebekesini yenilenmesi bekleniliyor. Yıllar önce içme suyu şebekesi yapılan Yaylak mahallesinde daha sağlıklı ve daha temiz bir içme suyu halka verme adına yapılacak olan ihale ve çalışma ile birlikte Yaylak mahallesinde alt ve üst yapının yanın sıra içme suyu şebekesi de tamamlanmış olacağı öğrenildi.

FACEBOOK YORUMLARI