USD
EURO
ALTIN

Yavuzselim mahallesine taziye evi müjdesi

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Bozova kent merkezi Yavuzselim mahallesinin eksikliklerinden olan taziye evi için Bozova Belediyesi proje çalışmasına başlıyor. Taziyeevi ve soğuk hava deposunun yapılacağı yerde incelemelerde bulunan Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, ‘Yavuzselim mahallemize yapacağımız taziye evine en sürede başlıyoruz. Mahallemize hayırlı olsun yine ilçemizin büyük eksikliklerinden olan soğuk hava deposunu da yaparak ilçemize kazandıracağız. […]

Yavuzselim mahallesine taziye evi müjdesi
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Bozova kent merkezi Yavuzselim mahallesinin eksikliklerinden olan taziye evi için Bozova Belediyesi proje çalışmasına başlıyor. Taziyeevi ve soğuk hava deposunun yapılacağı yerde incelemelerde bulunan Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, ‘Yavuzselim mahallemize yapacağımız taziye evine en sürede başlıyoruz. Mahallemize hayırlı olsun yine ilçemizin büyük eksikliklerinden olan soğuk hava deposunu da yaparak ilçemize kazandıracağız. Bu her iki projeye en kısa sürede başlıyoruz. Söz verdiğimiz gibi durmak yok hizmete devam’ dedi.

MUHTAR TAŞÇITAN BAŞKAN AKSOYA TEŞEKKÜR

Yavuz Selim Mahallesine yapılması planlanan bay-bayan taziye evi için mahalle adına teşekkür eden mahalle muhtarı Mustafa Taşçı, ‘mahallemizin en büyük eksikliklerinden biri olan bay-bayan taziye evi yapımı öncesinde projeyi yerinde inceleyen belediye Başkanımız Suphi Aksoy mahallemize adeta jestte bulunmuştur. Taziye evi yapımı için belediye başkanımıza ve ekibine şahsım ve mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum’ dedi. Başkan Aksoy vatandaşın beklentilerini de yerine getiriyor. Başkan Aksoy, Bozova İlçesinin merkez mahallelerinden Yavuz Selim Mahallesinde de yer alan eski soğuk hava deposu yerine yapılacak olan Bay-Bayan taziye evi ve yeni soğuk hava deposu projesini yerinde inceledi. Proje aşaması devam eden yapi en kısa sürede vatandaşın hizmetine sunulacak. İnceleme sonrası açıklamalar da bulunan Başkan Aksoy; ”vatandaşlarımızın beklentilerini, eksikliklerini tespit ederek bir bir yerine getiriyoruz. Özellikle taziye evi açısından bir eksiği tamamlayarak vatandaşların kötü ve iyi günlerinde yanlarında olmayı hedefliyoruz. Bozova halkının huzuru ve mutluluğu için bu tür projelerimize devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

FACEBOOK YORUMLARI