USD
EURO
ALTIN

Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Taşçı’dan Başkan Aksoy’a teşekkür

Bozova merkez Yavuz Selim Mahallesine Belediye tarafından yapılacak olan kültür evi ile ilgili olarak mahalle muhtarı Mustafa Taşçı’dan Başkan Aksoy’a teşekkür. Mahmut ALBAYRAK BOZOVA- Belediye tarafından Bozova kent merkezinin en büyük mahallelerinden olan Yavuz Selim Mahallesine yapılacak olan Soğuk Hava deposu ve bay bayan taziye ve kültü r evi için mahalle muhtarı Mustafa Taşçı’dan Belediye […]

Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Taşçı’dan Başkan Aksoy’a teşekkür
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Bozova merkez Yavuz Selim Mahallesine Belediye tarafından yapılacak olan kültür evi ile ilgili olarak mahalle muhtarı Mustafa Taşçı’dan Başkan Aksoy’a teşekkür.
  • Mahmut ALBAYRAK

    BOZOVA- Belediye tarafından Bozova kent merkezinin en büyük mahallelerinden olan Yavuz Selim Mahallesine yapılacak olan Soğuk Hava deposu ve bay bayan taziye ve kültü r evi için mahalle muhtarı Mustafa Taşçı’dan Belediye başkanı ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür konu ile ilgili olarak bir açıklamada bulunan Mahalle muhtarı Mustafa Taşçı, ‘ Belediye Başkanımız Suphi Aksoy’un Başkan olduğu günden beri Yavuz selim mahallesi halkına Sözünü harfiyen yerine getiriyor. Soğuk Hava deposu Bay- bayan Taziye evinin Temeli Atıldı ilçemize Mahallemize Hayırlı uğurlu olsun bu arada Belediye kavramı, belde yani halkın yaşadığı yer yada mekan anlamındaki kelimeden türetildiği için belediyeciliğin amacı, tamamen sosyaldir yani topluma hizmetten başka bir anlam ifade etmez. Bu itibarla sosyal medyanın belediyecilik faaliyetlerinin duyurulması için kullanılması, son derece doğaldır. Öte yandan bu durum şeffaf belediyeciliğin de bir gereğidir.başkanımıza şahsım ve mahallem adına mahallemize kazandıracağız taziye evi için kendisine tüm belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum’ dedi.

     

FACEBOOK YORUMLARI