USD
EURO
ALTIN

Yavuz Selim Mahalle muhtarı Mustafa Taşçı;’Mahallemize hizmet için hep birlikte devam’

Mahmut ALBAYRAK BOZOVA-31 Martta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde halen Yavuz Selim Mahalle muhtarı olan Mustafa Taşçı yeniden aday olduğunu belirterek, ‘ Halkı yaşat ki devlet yaşasın düsturu ile yola çıkıp sizlerin teveccühüyle seçilmiş olduğum bu kutsal görevi, seçildiğim ilk günkü aşk ve şevkle hakkıyla ifa etmeye çalıştığım, sizlerin taktirindedir. Dolayısıyla burada birileri gibi kendimi methedecek […]

Yavuz Selim Mahalle muhtarı Mustafa Taşçı;’Mahallemize hizmet için hep birlikte devam’
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mahmut ALBAYRAK

BOZOVA-31 Martta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde halen Yavuz Selim Mahalle muhtarı olan Mustafa Taşçı yeniden aday olduğunu belirterek, ‘ Halkı yaşat ki devlet yaşasın düsturu ile yola çıkıp sizlerin teveccühüyle seçilmiş olduğum bu kutsal görevi, seçildiğim ilk günkü aşk ve şevkle hakkıyla ifa etmeye çalıştığım, sizlerin taktirindedir. Dolayısıyla burada birileri gibi kendimi methedecek yada boş vaatlerde bulunacak değilim. Zira insanın terazisi başkasının elindedir. Geçmişte mahallemiz için neler yaptığımıza hepiniz şahitsiniz. Mahalle halkımızın hatta ilçemizin sorunlarını her platformda dile getirmeye ve bu sorunlara elimden geldiğince çözüm bulmaya çalıştım. Tadilatı tamamlanıp sıraları dizilerek ikinci dönemde açılması kuvvetle muhtemel olan Yavuz Selim İlkokulu’nun Mahallemize kazandırılması yolunda sarf ettiğim çaba bunun en somut ve son örneğidir. Başta Yavuz Selim Mahallemiz olmak üzere ilçe Merkezimizdeki tüm vatandaşlarımızın desteğini bekliyorum.
Rabbim Gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin; hakkımızda hayırlı olana ise gönlümüzü razı eylesin.  Gayret bizden, destek sizden tevfik ise Allah’tandır…Tüm kadirşinas Bozova halkına selam, sevgi ve saygılarımı arz ediyorum…31 Martta hep beraber devam diyoruz’ dedi.

İÇİNİZDEN BİRİYİM

Bugüne kadar Yavuz Selim Mahallesinden muhtar olarak görev yapan ve bir çok kişinin gönlünde taht kuran muhtar Mustafa Taşçı yeniden muhtar adayı olarak aday olduğunu açıkladı. Taşçı’nın aday olması ile birlikte Bozova ilçe merkezinde en büyük mahalle olan Yavuz Selim mahallesi sakinlerinden olumlu bulundu. Mustafa Taşçı bugüne kadar gerek yavuz selim mahalle halkına gerekse ilçenin dört bir yanında yaşayan herkesin yardımına koşan birisi olarak bilinmektedir. Mustafa Taşçı ilçenin sorunlarının çözümü noktasında da gerek Bozova’daki bürokratlar olsun gerekse Şanlıurfa ve Ankara’da bir çok sorunu çözdüğü de bilinmektedir.

FACEBOOK YORUMLARI