USD
EURO
ALTIN

Yarının şampiyonları Bozova’da yetişiyor

Mahmut ALBAYRAK BOZOVA- Kalkınma Bakanlığınca SODES kapsamında desteklenen Yarının Şampiyonları Projesi, futbol turnuvası final müsabakası ile projenin kapanışı yapıldı. Futbol, Voleybol, Atletizm, Masa Tenisi, Badminton ve Kano branşlarında sportif eğitimin verildiği Yarının Şampiyonları Projesi; Yukarı Demircik-Yaylak İmam Hatip Lisesi arasında oynanan final müsabakası ile sona erdi. Proje kapanış törenine İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili […]

Yarının şampiyonları Bozova’da yetişiyor
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mahmut ALBAYRAK

BOZOVA- Kalkınma Bakanlığınca SODES kapsamında desteklenen Yarının Şampiyonları Projesi, futbol turnuvası final müsabakası ile projenin kapanışı yapıldı. Futbol, Voleybol, Atletizm, Masa Tenisi, Badminton ve Kano branşlarında sportif eğitimin verildiği Yarının Şampiyonları Projesi; Yukarı Demircik-Yaylak İmam Hatip Lisesi arasında oynanan final müsabakası ile sona erdi. Proje kapanış törenine İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Zekeriya GÖKER ve İlçe protokolü katıldı. Proje hakkında açıklama yapan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Nesih ÇİFTÇİ; “Kalkınma Bakanlığınca SODES kapsamında desteklenen Yarının Şampiyonları Projesinin Şanlıavşar, Umutlu, Yaylak, Yaslıca Mahallelerinde Bozova Belediyesince yapılan spor tesislerinde ve İlçe Merkezinde uygulandığını, Futbol, Voleybol, Atletizm, Masa Tenisi, Badminton ve Kano branşlarında 17 kırsal mahalle ve İlçe merkezinden 440 sporcunun eğitim aldığını, projenin eğitim, kültür ve spor gezileri ile spor turnuvalarını kapsadığını söyledi. Sonuç olarak proje ile gençlerimize imkân verildiğini ve gençlerimize imkân verildiğinde neler yapabileceklerini gördüklerini ve mutlu olduklarını belirti. Proje kapsamında verilen eğitim sonucu ilk yılında bile atletizmde bölgesel, kanoda ulusal düzeyde başarıların alındığını bu yüzden gençlere inandığını ve umutlu olduğunu söyledi. Son olarak Projenin İlçede uygulanmasından dolayı başta büyük emekleri olan antrenör arkadaşlara, Proje ortakları olan kurum temsilcileri; İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamza YARBUĞLUBAŞ’a, Bozova Belediye Başkan Yardımcısı İlhan ZİRO’ya ve İlçe Yazı İşleri Müdürü Müslüm TURGUT’a teşekkür ediyor, gençlere her zaman destek çıkan ve ilçemizde projenin uygulanmasına önayak olan Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Zekeriya GÖKER’e şükranlarımı sunuyorum” dedi. 
Futbolda Yaylak İHL, Yukarı Demircik Orta Okulu, Şanlıavşar Hacı Avcı İmam Hatip Ortaokulu ve Sığırcık Ortaokulu, Voleybolda da Dutluca Şehit Habip Şahin Ortaokulu ve Bozova İmam Hatip Ortaokulu ile proje kapsamında eğitim gören atletizmde bölgesel, kanoda ulusal düzeyde bşarı elde eden sporcuları kupa, madalya ve ödülleri Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Zekeriya GÖKER ve İlçe Protokolü tarafından verildi.

FACEBOOK YORUMLARI