USD
EURO
ALTIN

Vekil Özyavuz İlçe teşkilatını ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz geçtiğimiz hafta içerisinde Bozova ilçesine gelerek İlçe Başkanı ve teşkilat üyeleri ile bir araya geldi.   Fuat ARSLAN BOZOVA- Şanlıurfa Milliyetçi Hareket Partisi Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz geçtiğimiz hafta içerisinde Bozova ilçe teşkilatını ziyaret etti. Vekil Özyavuz ilk olarak ilçe binasında İlçe Başkanı ve ilçe yöneticileri ile bir […]

Vekil Özyavuz İlçe teşkilatını ziyaret etti
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Milliyetçi Hareket Partisi Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz geçtiğimiz hafta içerisinde Bozova ilçesine gelerek İlçe Başkanı ve teşkilat üyeleri ile bir araya geldi.

 

Fuat ARSLAN

BOZOVA- Şanlıurfa Milliyetçi Hareket Partisi Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz geçtiğimiz hafta içerisinde Bozova ilçe teşkilatını ziyaret etti. Vekil Özyavuz ilk olarak ilçe binasında İlçe Başkanı ve ilçe yöneticileri ile bir araya gelerek hem teşkilat ile ilgili sorunları dinledi. Hemde yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduğu öğrenildi. Bozova ziyaretinde milletvekili İbrahim Özyavuz İle birlikte İl Başkanı Mahmut Güneş, İl teşkilat Başkanı Bakır Bostancı, İl Başkan Yardımcıları da eşlik etti. İlçe teşkilatından sonra Bozova Muhtarlar Derneğini de ziyaret eden Milletvekil Özyavuz burada Dernek Başkanı Müslüm Okan dernek yöneticileri ve mahalle muhtarları ile de sohbet etti. Daha sonra ise ÇATAK tesislerinde ilçe başkanı ve tüm yönetim ile toplantı yapan Milletvekili İbrahim Özyavuz ilçeden ayrılarak kent merkezine gittiği öğrenildi. Ziyaret ile ilgil olarak yazılı bir açıklamada bulunan ilçe Başkanı Remzi Özaydın, ‘bugün bizleri ziyaret eden milletvekilimiz başta olmak üzere İl başkanımız il başkan yardımcılarımız ve üst düzey yöneticilerimiz bizleri ziyarette bulundular. Şahsım ve yönetimim adına hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum’ dedi.

 

FACEBOOK YORUMLARI