USD
EURO
ALTIN

Vali Erin’den ziraat odasına ziyaret

Mahmut ALBAYRAK BOZOVA- Şanlıurfa valisi geçtiğimiz hafta içerisinde Bozova ilçesinde çeşitli açılış ve toplantı ve ziyaretlerde Bozova’nın en büyük STK’sı olan Ziraat Odasını ziyaret ederek burada Başkan Suphi Aksoy ve yönetimden sorunları dinledi. Ziraat Oda Başkanlığı ziyaretinde Vali Abdullah Erin ile birlikte Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkanı Zekeriya Göker eşlik etti. Ziyaret ile ilgili olarak […]

Vali Erin’den ziraat odasına ziyaret
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mahmut ALBAYRAK

BOZOVA- Şanlıurfa valisi geçtiğimiz hafta içerisinde Bozova ilçesinde çeşitli açılış ve toplantı ve ziyaretlerde Bozova’nın en büyük STK’sı olan Ziraat Odasını ziyaret ederek burada Başkan Suphi Aksoy ve yönetimden sorunları dinledi. Ziraat Oda Başkanlığı ziyaretinde Vali Abdullah Erin ile birlikte Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkanı Zekeriya Göker eşlik etti. Ziyaret ile ilgili olarak bir açıklamada bulunan Ziraat Oda Başkanı Suphi Aksoy, ‘ sayın valimiz odamızı ziyaret ederek gerek oda sorunları olsun gerekse çiftçilerimizin sorunlarını ve Bozova sorunlarını için görüş alış verişinde bulunduk. Odamızı ziyaret eden başta valimiz olmak üzere ilçe kaymakamımız ilçe emniyet müdürümüz Şanlıurfa Şoförler ve esnaf oda başkanımıza şahsım yönetimim ve çiftçilerimiz adına teşekkür ediyorum’ dedi.

TABAN SUYU SORUNA ÇÖZÜM ARANDI

Bozova Ziraat Odasını ziyaret eden Vali Abdullah Erin’e Arıkök ve Kepirce mahallelerinde sulama ve yağmurdan dolayı taban suyunun yükselmesi nedeniyle yaşanan sorunda masaya yatırıldı. Her iki mahallenin yanı sıra birkaç mahallede de aynı sorunun yaşandığını dile getiren Ziraat Oda Başkanı Suphi Aksoy, ‘Arıkök ve Kepirce mahallelerimiz başta olmak üzere gerek sulama gerekse yağmur suyundan dolayı çoğu zaman taban suyu sorunu yaşanmaktadır. Her iki mahallemizde ciddi olarak büyük sıkıntılar oluşmaktadır. Geçtiğimiz yıllarda yağmur suyu yükselmesi nedeniyle kepirce mahallemizde büyük bir sorun ve sıkıntı yaşandı. Bu sıkıntıların önümüzdeki dönemlerde yaşanmaması için bir an önce ciddi olarak önlemler alınması gerekmektedir’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI