USD
EURO
ALTIN

Vakıf bayram öncesi sevindirdi

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Bozova Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı başkanlığı tarafından her yıl ramazan bayramı öncesinde geleneksel hale getirilen giyim yardımı bu yılda yapıldı. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında yardım alanların yanı sıra şehit dul yetim kimsesizlerin çocuklarına verilen giyim yardımları bayram öncesinde sevindirildi. Bozova Kız İmam Hatip Anadolu Kapalı spor salonunda yapılan giyim […]

Vakıf bayram öncesi sevindirdi
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Bozova Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı başkanlığı tarafından her yıl ramazan bayramı öncesinde geleneksel hale getirilen giyim yardımı bu yılda yapıldı. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında yardım alanların yanı sıra şehit dul yetim kimsesizlerin çocuklarına verilen giyim yardımları bayram öncesinde sevindirildi. Bozova Kız İmam Hatip Anadolu Kapalı spor salonunda yapılan giyim yardımında Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Zekeriya Göker’in yanı sıra kamu kurum ve kuruluş amirleri ile vakıf mütevelli heyeti katıldı.

GÖKER BAYRAM ÖNCESİ SEVİNDİRDİ

Bozova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından bu yılda geleneksel olarak yapılan giyim yardımında Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Zekeriya Göker sevindirmeye devam etti. Giyim yardımı için gelen çocukları kendi elleriyle giydiren Kaymakam Göker çocukların sevinçlerine ortak olurken, çocukların sevinçleri de gözlerinden okunuyordu. Yardım alan çocuklar büyük bir sevinçle ayakkabı ve elbiselerini giydikleri görülürken, giyimi alan çocukların sevinçleri karşısında duygularını gizleyemedi.

FACEBOOK YORUMLARI