USD
EURO
ALTIN

üreticilerimize hayırlı olsun’

Abdullah POLAT BOZOVA- Ziraat Odalarının talebi ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği’nin girişimleri ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile yapılan görüşme sonucunda tarımsal destekleme başvurularında il ve ilçe tarım müdürlüklerine ödenen harç ücretlerinde indirim yapıldı. TZOB’de konuyla ilgili toplantıya katılan Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu çiftçiye müjdeli haberi bizzat kendisi verdi. Eyyüpoğlu […]

üreticilerimize hayırlı olsun’
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Abdullah POLAT

BOZOVA- Ziraat Odalarının talebi ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği’nin girişimleri ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile yapılan görüşme sonucunda tarımsal destekleme başvurularında il ve ilçe tarım müdürlüklerine ödenen harç ücretlerinde indirim yapıldı. TZOB’de konuyla ilgili toplantıya katılan Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu çiftçiye müjdeli haberi bizzat kendisi verdi. Eyyüpoğlu harç indirimi için çiftçiler adına Bakan Çelik’e teşekkürlerini iletti.Yapılan seminer ve toplantı sonrasında Ankara’da bulunan Bozova Ziraat Odası Başkanı Suphi Aksoy önemli açıklamalarda bulundu. çiftçiye harç indirimi müjdesini verdi. Tarımsal destekleme başvurularında Gıda, Tarım ve Hayvancılık il-ilçe Müdürlüklerine ödenen harç miktarında indirim yapıldı. Ziraat Odalarının talebi Türkiye Ziraat Odları Birliği’nin (TZOB) girişimleri ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile yapılan görüşme sonucunda Bakan Çelik, harçlardaki indirim talebine olumlu yanıt verdi. Böylelikle tarımsal destekleme harç ücreti dönüme göre 5 ile 20 TL arasında değişecek. Konuyla ilgili Ankara’da TZOB Genel Merkezindeki toplantıya katılan Bozova Ziraat Odası Başkanı Suphi Aksoy, çiftçiye müjdeyi bizzat kendisi verdi.

BAŞKAN AKSOY ÇİFTÇİYE MÜJDEYİ BİZZAT VERDİ

Şanlıurfa Ziraat Odası olarak çiftçileri için çalışmaya devam ettiğini belirten, bu kapsamda Ankara’da Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ve TZOB genel merkezi ile iletişim halinde olduklarını aktardı. Suphi Aksoy Ankara’da TZOB’de çiftçi sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda destekleme başvuruları için ile ve ilçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüklerine ödenen harçla ilgili indirim kararının onaylandığını söyledi.Kararla ilgili olarak Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sayın Faruk Çelik’e çiftçiler adına teşekkürlerini ileten Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanımız Ahmet Eyyüpoğlu,  ile birlikte  Ankara’da TZOB Genel Merkezinde çiftçi sorunlarının masaya yatırıldığı bir dizi toplantı gerçekleştirdik. Ziraat Odaları olarak tarımsal destekleme başvuruları sırasında Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl-İlçe Müdürlüklerinde alınan harç miktarlarında indirim yapılaması talebimizin bakanlık tarafından kabul edildiği bildirildi. Bu karar yüksek tarımsal girdiler nedeniyle zorlanan çiftçimizi ihya etmiştir. Artık tarımsal destekleme harç ücreti dönüme göre 5 ila 20 TL arasına düşürüldü. Çiftçilerimize hayırlı olsun diyorum. İnşallah çiftçilerimizin tarımsal girdilerini azaltacak başka kararların da alınması için çalışmalarımıza ve görüşmelerimize de hız vereceğiz. Yaptığımız her şey başta Şanlıurfa ve tüm çiftçilerimiz için devam edecek. Buradan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sayın Faruk Çelik’,e TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’a ve tüm ziraat odası başkanlarına teşekkürlerimi sunuyorum’ dedi.

Yeni harç miktarı ise şöyle

Buna göre yapılan yeni harç ücreti ise şu şekilde;

1 ile10 dönüm için 5TL,

10 ile 50 dönüm için 10 TL,

50 ile 100 dönüm için 15 TL,

100 dönüm ve üzeri için ise 20 TL olarak belirlendiği açıklandı.aksoy 1

FACEBOOK YORUMLARI