USD
EURO
ALTIN

Unutmayacağız unutturmayacağız

15 Temmuz 2016 yılında Hain Feto örgütü tarafından yapılan darbe girişimi üzerinde 2 yıl geçerken, 15 Temmuz Demokrasi ve Zafer bayramı etkinliği tüm Türkiye’de olduğu gibi Bozova İlçesinde de Bozova Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinliklere neden katılım istenildiği kadar olmadı. Oysa ki 2 yıl önce 15 Temmuz darbe girişimi için Başta AK Parti […]

Unutmayacağız unutturmayacağız
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

15 Temmuz 2016 yılında Hain Feto örgütü tarafından yapılan darbe girişimi üzerinde 2 yıl geçerken, 15 Temmuz Demokrasi ve Zafer bayramı etkinliği tüm Türkiye’de olduğu gibi Bozova İlçesinde de Bozova Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinliklere neden katılım istenildiği kadar olmadı. Oysa ki 2 yıl önce 15 Temmuz darbe girişimi için Başta AK Parti İlçe başkanı başta olmak üzere İlçe Yönetimi, Kadın Kolları başkanı ve Yönetimi Kadın Kolları Başkanı ve yönetimi ile Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı İlçe Yönetimi meydanlara inerlerken, geçtiğimiz Pazar günü düzenlenen etkinliklere yine AK Parti Eski İlçe Başkanı ile Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı ve yönetimindeki birkaç kişi ile AK Parti Belediye Meclis Üyeleri yer alırken,  AK Parti İlçe Başkanı Yönetimi yer almadı. AK Parti İlçe teşkilatından sadece 4 kişi gözüme çarptı. Gençlik Kolları ve Kadın Kolları olduğu gibi etkinliklerde olması gereken yerde yerlerini almışlardı. Diğerleri neredeydi.

Bu gece her kim neredeyseydi gelip bu etkinliklere katılabilirlerdi. Ölüm hariç her halde çok önemli bir işi yoktu. Bu gece başta Türkiye Cumhuriyeti Başkanı, Meclis Başkanı Milletvekilleri, bakanlar üst düzey bürokratlar etkinliklere katıldılar. Ülke meselesinden daha önemli bir mesele yoktur. Onun için hiç kimse o gece de duyarsız kalmamalıydı. Herkes yanında birer kişi getirseydi Hükümet konağı bahçesinde yer kalmazdı. Ama ne yazık ki çoğu kişi sanki zoraki olarak oraya gelmişti.

Hani unutmayacaktık unutturmayacaktık. Hani 7’den 77’ye herkes bu günü şehitlerimize yakışır bir şekilde kutlanacaktı. Bu vatan hepimizin bu vatanın her karış toprağı aziz şehitlerimizin ve ecdadımızın kanlarıyla sulanarak alınmıştır. Meydanları neden başkalarına bırakıyoruz. Neden o gece meydanlarda etkinliklerde yer almadık. O gece 81 mahalle muhtarından sadece bir kaçı vardı. Neden o gece sadece belli başlı kişiler vardı. Oysa ki genci yaşlısı kadını erkeği çocuğu meydanda olmadı. Akşam saat 23’ten sonra neden herkes kaçmaya çalıştı. Çok mu zordu sabaha kadar beklemek çok mu sıkıcıydı. Şehitlerimizin ruhlarına Fatihalar okumak.

Geçmişimizi ne çabuk unutuyoruz. 15 Temmuz hain darbe sonrasında bu ülke elde gitseydi daha mı iyi olacaktı. Aziz vatanımızı ecdadımızı şehitlerimizin kanı çabuk mu unutuluyor. 15 Temmuz Demokrasi ve Zafer etkinliklerine katılan Başta Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkanı Zekeriya Göker, olmak üzere Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü, Bozova Cumhuriyet Başsavcısı, Hakimleri, Emniyet Müdürü, Emniyet teşkilatı, Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürleri personeli, STK Başkanları bazı Mahalle Muhtarları, ve etkinliklere katılan tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Demek ki halen bu vatan için canlarını feda edecek fedailer yiğitler kahramanlar varmış.

Bizi biz yapan bu kutsal vatan topraklarıdır. Bizi biz yapan Çanakkale savaşı, İstiklal Savaşı, Birinci Dünya Savaşı, ve en son 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Mücadele Zaferinde şehit olan şehitlerimizdir. Ülkemizin adeta kangreni olan ve 40 yıldır süren Terör belasında bu vatanın bütünlüğü için şehit olan Mehmetleri ne çabuk unutuyoruz. Türk Milleti hiçbir zaman yılmaz hiç bir zaman ecdanını şehitlerini unutmaz unutturmaz biz birlik olduğumuz sürece hiçbir güç bizi ayıramaz yıldıramaz ama bizler ne zaman ki gaflete,çaresizliğe, düşersek işte o zaman birileri sevinir birileri başımıza kalkışarak bu ülkeyi bölmeye parçalamaya kalkışır. Herkeste bunu böyle bilsin

 

FACEBOOK YORUMLARI