USD
EURO
ALTIN

TBMM başkan vekilinden Bozova belediyesine ziyaret

Abdullah POLAT BOZOVA- Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Ahmet Aydın, Bozova Belediye Başkanvekili Zekeriya Göker’i makamında ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.TBMM Başkanvekili ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, beraberinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mahmut Kaçar ve Mehmet Ali Cevheri ile birlikte Bozova Belediyesini ziyaret etti. Aydın, burada İlçe Kaymakamı ve Belediye […]

TBMM başkan vekilinden Bozova belediyesine ziyaret
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Abdullah POLAT

BOZOVA- Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Ahmet Aydın, Bozova Belediye Başkanvekili Zekeriya Göker’i makamında ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.TBMM Başkanvekili ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, beraberinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mahmut Kaçar ve Mehmet Ali Cevheri ile birlikte Bozova Belediyesini ziyaret etti. Aydın, burada İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Zekeriya Göker tarafından karşılandı. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Başkanvekili Göker, görevlendirme yapıldığı günden itibaren Bozova’da yaptıkları çalışmalar ve yenilikler hakkında TBMM Başkanvekili Aydın’a bilgiler verdi. Bozova halkının hasret duyduğu hizmetleri tek tek gerçekleştirdiklerini anlatan Başkanvekili Göker, merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan Bozova’nın çehresini değiştirdiklerini de sözlerine ekledi.

SONY DSC

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın da, Zekeriya Göker’i yaptıkları çalışmalar dolayısıyla tebrik ederek, hizmetlerin devamını diledi.

FACEBOOK YORUMLARI