USD
EURO
ALTIN

Taşan Mahalle sakinleri halı saha istiyor

Mahmut ALBAYRAK BOZOVA- Taşan Mahallesinde geçtiğimiz günlerde parke döşemesini yaparak mahallenin kışın çamurdan yazın toz topraktan kurtulmaları için büyük bir çalışmada bulundu. yapılan Parke taşı döşemesinde dolayı Taşan Mahallesi sakinleri Belediye başkanı Suphi Aksoy ve Belediye çalışanlarına teşekkür ettiler. TAŞANLILAR HALI SAHA İSTİYOR 150 Haneli Taşan Mahallesinde belediyenin yapmış olduğu üst yapı çalışmalarında parke döşeme […]

Taşan Mahalle sakinleri halı saha istiyor
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mahmut ALBAYRAK

BOZOVA- Taşan Mahallesinde geçtiğimiz günlerde parke döşemesini yaparak mahallenin kışın çamurdan yazın toz topraktan kurtulmaları için büyük bir çalışmada bulundu. yapılan Parke taşı döşemesinde dolayı Taşan Mahallesi sakinleri Belediye başkanı Suphi Aksoy ve Belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.

TAŞANLILAR HALI SAHA İSTİYOR

150 Haneli Taşan Mahallesinde belediyenin yapmış olduğu üst yapı çalışmalarında parke döşeme işi sona erdi. Taşan mahalle sakinlerinde emekli öğretmen Mustafa Toprak, mahallenin gençleri için Belediye’den halı saha istediklerini belirterek, ‘ bugüne kadar mahallemizde Bozova belediyesinin yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Başkanımıza ve tüm ekibine mahallem ve şahsım adına teşekkür ediyorum. 150 haleni mahallemize belediye başkanımızdan gençlerimiz için bir halı saha istiyoruz. Belediye başkanımız Suphi Aksoy gençlere ve gençliğe büyük önem verdiğini biliyorum. İnşallah başkanımız gençlerimizin bu talebini de yerine getirir. Benimde mezun olduğu Taşan İlk okulu 1962 yılında yapıldı. son yıllarda mahallemizde taşımalı eğitim olarak Kılçık mahallesinde bulunan okula öğrenciler gidip gelmektedir. 1962 yılında kurulan olumuz şu anda atıl durumda okul bahçesi olarakda 4 dönümlük bir arsası bulunmaktadır. Bu alanda taziye ve kültür evi yapıldı.. bunun yanı halı sahada yapılsa çok güzel olur. Mahallemizde bugüne kadar eğitim alanında bir çok fakülte mezunu olmuş mahallelerimiz var inşallah bir an önce halı saha da yapılır’ dedi.

 

FACEBOOK YORUMLARI