USD
EURO
ALTIN

ŞUSKİ’den kesintisiz ve sağlıklı su

Bozova ŞUSKİ ekipleri gece gündüz demeden halka daha sağlıklı su sağlama adına çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Özel HABER BOZOVA- Bozova ŞUSKİ ekipleri gece gündüz demeden Bozova merkez mahalleleri başta olmak üzere tüm kırsal mahallelerde su şebekelerinde yaşanan arızaları gidermek için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Bozova kent merkezinde yaşanan su patlağını giderme adına gece […]

ŞUSKİ’den kesintisiz ve sağlıklı su
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Bozova ŞUSKİ ekipleri gece gündüz demeden halka daha sağlıklı su sağlama adına çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Özel HABER

BOZOVA- Bozova ŞUSKİ ekipleri gece gündüz demeden Bozova merkez mahalleleri başta olmak üzere tüm kırsal mahallelerde su şebekelerinde yaşanan arızaları gidermek için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Bozova kent merkezinde yaşanan su patlağını giderme adına gece geç saatlere kadar yapılan çalışmalar neticesinde kent merkezindeki su sorunu giderildiği görüldü. ŞUSKİ İlçe müdürü Mustafa Sönmez ve ŞUSKİ ekipleri tarafından kent merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de meydana gelen su sorunun giderme için günün 24 saatini hizmete adadıkları görüldü. Çalışmalar ile ilgili olarak bir açıklamada bulunan ŞUSKİ Bozova İlçe müdürü Mustafa Sönmez, ‘ tek hedefimiz halkımıza daha sağlıklı ve kesintisiz su ihtiyacını karşılamaktır. Bugüne kadar bize ulaşan tüm sorunları anında çözüme kavuşturma adına ekip olarak çalışmalarımız sürdürmekteyiz. Bunun yanı sıra halkımızdan tek bir isteğimiz var kaçak su kullanılmaması ve meydana gelen su patlak ve arızalarını en kısa sürede birimimize bildirmeleridir. Su sıkıntısının yanı sıra yine kanalizasyon içinde ekiplerimiz anında müdahalede bulunmaktadırlar’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI