USD
EURO
ALTIN

STK’lılar buluşma

Mahmut ALBAYRAK BOZOVA- AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av.Nihat çiftçi, 13 ilçemizde Büyükşehir belediyesi olarak sorunların çözümü noktasında STK’lar başta olmak üzere tüm mahalle muhtarlarımızla, AK Parti teşkilatımızla birlikte halkımızın sorunlarını yerinde tespit ederek çözümü noktasında yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Sorunların çözümü noktasında sizlerin vereceği öneri ve desteklerle […]

STK’lılar buluşma
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mahmut ALBAYRAK

BOZOVA- AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av.Nihat çiftçi, 13 ilçemizde Büyükşehir belediyesi olarak sorunların çözümü noktasında STK’lar başta olmak üzere tüm mahalle muhtarlarımızla, AK Parti teşkilatımızla birlikte halkımızın sorunlarını yerinde tespit ederek çözümü noktasında yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Sorunların çözümü noktasında sizlerin vereceği öneri ve desteklerle çözüme kavuşturacağız. Önümüzdeki süreçte Bozova ilçemizin tüm sorunlarını çözüme kavuşturmak adına var gücümüzle çalışacağız’ dedi. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ise, ‘ Gerek Ankara’da olsun gerekse İl bazında ve Bozova ilçemizde olsun sorunların takipçisi ve çözümü noktasında gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bozova ilçemizde olta balıkçılığını geliştirmek içinde bakanlıkla yaptığımız görüşmeler neticesinde bir ilki Bozova ilçemizde hayata geçireceğiz. Olta balıkçılığı Türkiye’de ilk kez Bozova ilçemizde yapılacaktır. Bunun için alt yapı çalışmalarımız tamamlayarak en kısa sürede bu projeyi hayata geçireceğiz’ dedi.

BOZOVA HAK ETTİĞİ HİZMETİ ALACAK

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Bozova’da sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldi. İlçede yürütülen çalışmaları aktaran Başkan Çiftçi, gelen talepleri de dinleyerek sorunlara kalıcı çözümler üretmeye çalıştıklarını söyledi.Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Bozova’da sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve esnafla aynı çatı altında buluşarak gelen talepleri dinledi. AK Partili Vekil Mehmet Ali Cevheri ve AK Parti Bozova ilçe teşkilatının da eşlik ettiği toplantıda Başkan Çiftçi, ilk olarak Bozova’ya yapılan yatırımları anlattı.

DERDİMİZ SORUN ÇÖZMEK;

İlçe ayrımı yapmaksızın çalışmalarına devam ettiklerini belirten Başkan Çiftçi, Bozova’nın özellikle turizmde hak ettiği seviyeye gelebilmesi için Büyükşehir olarak ellerinden geleni yaptıklarını dile getirdi. Sorunlara kısa vadeli değil uzun vadede net çözüm üretebilmek için mesai harcadıklarını sözlerine ekleyen Başkan Çiftçi, ;Biz her gün, her hafta, her ay çalışırsak ilçelerimizin sorunları kalmayacak, bunun farkındayız. İlçelerimizin sorunlarını çözdüğümüz zaman da talepler farklılaşacak. Bizim derdimiz sorunu çözmek. Halkımızdan gelen sorunlara karşı biz hiç bir zaman kayıtsız kalmıyoruz. Ben memleket sevdalısı bir insanım. Bozova için planlama dahilinde birçok hizmetler ilçemize kazandıracağız. Yeter ki biz birbirimizi anlayalım. Fikirlere ve düşüncelere biz her zaman açığız. Çalışmalarımız da çok güzel bir şekilde devam ediyor. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın; dedi.

BOZOVA TURİZMİ GELİŞTİRİLECEK;

Başkan Çiftçi’ye temaslarında eşlik eden Vekil Cevheri ise Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yaptıkları görüşmelerin ardından baraj arazisi üzerine gençlik kampı kurulması yönünde çalışma başlattıklarının müjdesini verdi. 154 dönümlük arazi üzerine kurulacak gençlik kampı ile Türkiye’nin birçok ilinden gençleri buluşturacaklarını belirten Vekil Cevheri, Bozova için çok güzel hayallerimiz var. Bu hayallerimizi de hizmet şeklinde inşallah gerçekleştireceğiz. Gençlik Spor Bakanlığı ile görüştük ve barajda 154 dönümlük bir saha üzerinde gençlik kampı kurulması yönünde çalışma başlattık. Bunun yanı sıra Bozova turizminin geliştirilmesi için Türkiye’de bir ilk olan olta balıkçılığını geliştirme projesini de yürütüyoruz. Dünyada çok muazzam bir potansiyeli olan olta balıkçılığı turizmini de Bozova’da inşallah çok güzel yerlere getireceğiz’diye konuştu.Ardından katılımcılardan gelen soruları cevaplayarak, talepleri not eden Başkan Çiftçi,toplantının ardından Bozova Kaymakamlığı ve İlçe Belediyesini ziyaret ederek Bozova temaslarını sürdürdü. stk

FACEBOOK YORUMLARI