USD
EURO
ALTIN

Sinyalizasyonlaşıyoruz

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Bir bilgi yarışmasına bile konu olan Bozova ilçesi sinyalizasyon sistemi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma daire başkanlığı tarafından kurulmaya başladı. Yeni yapılan Bozova ilçe devlet hastanesinin kavşağına geçtiğimiz hafta içerisinde kurulumu yapılan sinyalizasyon sistemi kent merkezine kurulmaya başlandı. Bozova kent merkezinde kurulumu cumartesi günü yapılmaya başlandığı görülürken, trafik ışıklandırma sistemi ile birlikte ilçe […]

Sinyalizasyonlaşıyoruz
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Bir bilgi yarışmasına bile konu olan Bozova ilçesi sinyalizasyon sistemi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma daire başkanlığı tarafından kurulmaya başladı. Yeni yapılan Bozova ilçe devlet hastanesinin kavşağına geçtiğimiz hafta içerisinde kurulumu yapılan sinyalizasyon sistemi kent merkezine kurulmaya başlandı. Bozova kent merkezinde kurulumu cumartesi günü yapılmaya başlandığı görülürken, trafik ışıklandırma sistemi ile birlikte ilçe merkezinde yeni bir görünümü kazanılacağı öğrenildi.

SİNYALİZASYONLAŞIYORUZ

Türkiye’nin sinyalizasyon sistemi olmayan tek ilçe olarak artık Bozova adlandırılmayacak. Sinyalizasyon sisteminin kurulması ile birlikte Bozova ilçesi bu alanda artık bilgi yarışmalarına konu olmayacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından trafik ışıklandırması yapılan yeni Hastane kavşağı ve diğer kavşaklara da yapılmasını isteyen vatandaşlar ilçe merkezinin girişinde sinyalizasyon sistemlerinin yapılması ilçe girişlerinde hem trafik kazalarının önüne geçilmiş olunacak hem de ilçemize giriş ve çıkışlarda sıkıntılar yaşanmayacaktır’ dediler.

 

FACEBOOK YORUMLARI