USD
EURO
ALTIN

sesimizi kime duyuralım

Abdullah POLAT BOZOVA- Bozova kent merkezine bağlı Pirhalil, bulancık, Ağveren, Kılçık, Taşan Konak mahallelerindeki sorunları dile getiren Pirhalil Mahalle muhtarı İzzettin Çelik, ‘ başta yol sorunlarımız olmak üzere içme suyu ve diğer sorunlarımızı defalarca Büyükşehir belediyesine belirtmemize rağmen bugüne kadar hiçbir çözüm bulunamamıştır. Bozova ile bu mahalle arasındaki yolla adeta köstebek yuvası gibi bu yolların […]

sesimizi kime duyuralım
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Abdullah POLAT

BOZOVA- Bozova kent merkezine bağlı Pirhalil, bulancık, Ağveren, Kılçık, Taşan Konak mahallelerindeki sorunları dile getiren Pirhalil Mahalle muhtarı İzzettin Çelik, ‘ başta yol sorunlarımız olmak üzere içme suyu ve diğer sorunlarımızı defalarca Büyükşehir belediyesine belirtmemize rağmen bugüne kadar hiçbir çözüm bulunamamıştır. Bozova ile bu mahalle arasındaki yolla adeta köstebek yuvası gibi bu yolların bir an önce stabilize edilip asfaltlanması gerekmektedir. Bu yollar asfaltlanmaması halinde kazalar yaşanacaktır. Yamalarla bu yol sorunları bitmez sorunun tek çözümü yeniden asfaltlanmasıdır. Kış aylarında başta taşımalı olarak eğitim gören öğrencilerimiz büyük sıkıntılar çekmektedir bunun yanı sıra yine bu mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızda aynı sorunu yaşamaktadır. Bu sorunlarımızı kimlere iletelim. Bu sorunlarının çözümü kimde bitiyor. Neden büyükşehir üzerine düşen görevi yerine getirmiyor’ dedi.

SAĞLIKSIZ SU İÇİYORUZ

Pirhalil mahallesi ile Bulancık Mahallelerinde bulunan içme suyu depolarındaki sular değil insanların içmesi hayvanların içmesi bile zararlı her iki mahalledeki içme suyu depoları için mahalle muhtarları İzzettin Çelik İle Ahmet Demir, defalarca Büyükşehir’e dilekçe verdiklerini ve dilekçelerine cevap alamadıklarını belirtirlerken, ‘ her iki mahallemizde bulunan içme suyu depoları pis sulardan ve böceklerden geçilmiyor. Bunun defalarca belirtmemize rağmen büyükşehir belediyesi ödenek olmadığından dolayı yapılmadığını bize beyan ediyor. Her iki mahalle bulunan vatandaşlarımız sağlıksız su içmektedirler. Her iki mahalledeki içme suyu depolarını büyükşehir belediyesi yetkilileri tarafından incelendiğinde ve bu suların içilemez olduğunu belirtiyorlar ancak hiçbir çözüm üretmiyorlar. Bu sorunlarımızı kimlere belirtelim. Bu sorunları Şanlıurfa milletvekili Mahmut Kaçar’a telefon ile belirtmemize rağmen kendisi bir türlü cevap vermiyor. Danışmanı bize cevap veriyor ama netice alamıyoruz. Halkın sorunlarını kim çözüme kavuşturacak. Yol sorunu için 15 mayıs 2016 yılında müracaatta bulunduk. O günden bu güne hiçbir hizmet alınmamıştır. Bunun yanı sıra yine içme suyu içinde 15 nisan 2016 yılında dilekçeyi büyükşehir belediyesine vermemize rağmen henüz bir netice bundan da alamadık. Şimdi sorunlarımızı çözecek sorumlular arıyoruz’ dediler.

FACEBOOK YORUMLARI