USD
EURO
ALTIN

Sen Vurma Bari !

Ne oluyor bize yahu!.. Allah aşkına söyler misiniz! Vatanında zulme maruz kaldığı için terki diyar etmek zorunda kalıp, vatanımıza sığınmış insanlara karşı son günlerdeki tutum, toplumumuza yakışıyor mu? Biz bu muyuz? Elbette milyonlarca nüfusun içinde ahlaksızı, delisi, densizi, arsızı, hırsızı, dilencisi olabilir. Böyleleri yüzünden Suriyelilerin tamamına yönelik bakışımız olumsuz mu olacak.Lütfen kendimize gelelim. Bugün mazlum […]

Sen  Vurma Bari !
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

13741462_1116664768441295_55973193_n
Ne oluyor bize yahu!..

Allah aşkına söyler misiniz!

Vatanında zulme maruz kaldığı için terki diyar etmek zorunda kalıp, vatanımıza sığınmış insanlara karşı son günlerdeki tutum, toplumumuza yakışıyor mu?

Biz bu muyuz?

Elbette milyonlarca nüfusun içinde ahlaksızı, delisi, densizi, arsızı, hırsızı, dilencisi olabilir. Böyleleri yüzünden Suriyelilerin tamamına yönelik bakışımız olumsuz mu olacak.Lütfen kendimize gelelim. Bugün mazlum olan bir halkı hor görmemeliyiz.

Kaldı ki, Suriye halkı yabancı değildir, kendimize yabancılamayalım. Daha 1950’li yıllara kadar tek bir halk iken, devletler arasında kurulan sınırlar yüzünden Türkiye – Suriye olarak bölünmüşsek de akrabalık ilişkilerimiz devam etmiştir.

Din kardeşliğimizi de unutmayalım…

O nedenle toplum olarak bugün bir külfete katlanmak durumundayız. Ülkemize sığınmış Suriyelilerin hayata tutunmalarına yardımcı olmalıyız. Onlara karşı biraz daha hoşgörü içerisinde bulunmalıyız.Maalesef, toplumumuzda onların zaafından yararlanmaya gayret edenler de var. Açlık ve ölüm korkusu karşısında yenilgiye düşerek çaresizlik çukurunda beş para için bedenini hayvani zevklere oyuncak yapan zavallıların bu zaafından aklınca faydalanan zavallılar, öyle pervasız, öyle gözü dönmüş, leş avcısı akbaba gibiler.Eğer toplum olarak kolektif bir davranış içerisinde olunacaksa, işte bu akbabalara karşı olunmalıdır.İnancımız, örfümüz bize, mazlumların yanında yer almamızı öğütler.

Yurtsuz, barksız olanlara, yetimlere, öksüzlere gönlümüzü açmaz, merhamet etmezsek, Allah’ta bize merhamet etmez.
Saygı ve sevgilerimle..

 

FACEBOOK YORUMLARI