USD
EURO
ALTIN

Satıcı güven tazeledi

  Bozova Esnaf ve Sanatkarlar kredi kooperatifi genel kurulunda yeniden başkan adayı olan Mehmet Nihat Satıcı Güven tazeledi. Geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan genel kurula TESKOMB Genel Başkan vekili Mehmet Emin Varan, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Bozova Muhtarlar Dernek Başkanı Müslüm Okan, davetli ve delegelerin katılımı ile yapılan genel kurulda, Mehmet Nihat Satıcı, yeniden başkan […]

Satıcı güven tazeledi
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

 

  • Bozova Esnaf ve Sanatkarlar kredi kooperatifi genel kurulunda yeniden başkan adayı olan Mehmet Nihat Satıcı Güven tazeledi.
  • Geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan genel kurula TESKOMB Genel Başkan vekili Mehmet Emin Varan, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Bozova Muhtarlar Dernek Başkanı Müslüm Okan, davetli ve delegelerin katılımı ile yapılan genel kurulda, Mehmet Nihat Satıcı, yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

 

ÖZEL HABER

Pandemi sürecinin normalleşmesi ile birlikte başta STK ve diğer dernekler bir bir kongre ve genel kurullarını yapmaya başladılar. Geçtiğimiz hafta içerisinde Bozova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Genel kurulu gerçekleştirildi. Yapılan genel kurulda, yeniden başkan adayı olan Mehmet Nihat Satıcı, delegelerin oylarını alarak güven tazeledi. Yapılan Genel Kurula TESKOMB Genel Başkan vekili Mehmet Emin Varan, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Bozova Muhtarlar Dernek Başkanı Müslüm Okan, davetli ve delegeler katıldı. yapılan Genel Kurul sonrasında bir açıklamada bulunan Mehmet Nihat Satıcı, ‘Esnaf ve sanatkarın finansman ihtiyacını karşılamak üzere hizmetini verdiğimiz,Esnaf ve Sanatkarlar kredi kefalet kooperatifinin Genel kurul toplantısında Bizimle birlikte Bozova’mızı 1.(Birinci) Guruba yüceltmenin sevincini ve gururunu paylaşan TESKOMB Genel Bşk Vekili M.Emin Varan, Belediye Başkanımız Suphi Aksoy Şanlıurfa Esnaf Koop.Başkanlarım,Değerli Karaköprü Halkbank Şb.Müdürümüz ve yöneticileri kıymetli Muhtarlar derneği Bşk.ve Muhtarlarımız.Misafirlerimiz ve çok kıymetli cefakar Esnaf ve Sanatkar kardeşlerimize,Pandemiden ötürü davet edemediğimiz,Bürokrat Müdür,Memur ve tüm dost arkadaş akraba Esnaf ve sanatkarlarımıza hayırlı uğurlu olsun’ dedi

ESNAF DÜNYASI BİR YERLEŞİM YERİN CAN DAMARIDIR’

Bozova  Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin Genel kurulundan sonra bir açıklamad bulunan Mehmet Nihat Satıcı  “Kooperatifimizi kurduğumuz günden bu yana her zaman kurumumuzu bir adım ileriye götürme hedefinde olduk. Esnafımız için elimizden gelenin her zaman daha iyisini yapmaya çalıştık ve çalışacağız. İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde sosyal mesafe kurallarına uyarak Genel Kurulumu gerçekleştirdik. Böylesine zor günlerin biran önce son bularak sağlıklı günlerde yaşamımızın devam etmesini temenni ediyorum. Kooperatifimizi kurduğumuz günden bu yana esnaflarımızın yoğun bir ilgisi ile karşılaştık. Esnaflarımız her zaman yanımızda oldular. Onların destekleri bizlere güç vermektedir. Esnaf dünyası bir yerleşim yerinin can damarıdır. Ekonominin ilerlemesinde en önemli argüman esnaflardır. Bu sebeple bizler esnaf dünyasının ekonomimize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Son bir buçuk yıldan bu yana esnafımızın yaşadığı zor günlerin en kısa zamanda son bulacağını temenni ediyoruz. Dünya genelinde yaşanan pandemi süreci tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de en çokta küçük esnafımızı etkilemiştir. Bu günleri bir şekilde geride bırakacağız. Hayatın normale döndüğü ve insanlarımızın yeniden alışverişlerini esnaflarımızdan yaptığı günlerde bir şekilde gelecektir. Türkiye Cumhuriyeti devletimizin esnafımıza sunmuş olduğu desteklerle birlikte yasakların kısmi olarak kaldırılmasından sonra esnafımız nefes almaya başlamıştır. İnsanların yeniden çarşı merkezindeki esnaflardan alışveriş yapmasıyla birlikte hayat yavaş yavaş normale dönmektedir. Ancak esnafın ve bizlerin temennisi pandemi sürecinin biran önce son bulmasıdır’ dedi.

ESNAFIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Özellikle küçük ilçe ve yerleşim yeri olmamız hesabıyla ilçemizde zor şartlar altında ayakta tutunmaya çalışan tüm esnaflarımızın yanındayız. Açıklamasında bulunan Başkan Satıcı, ‘ esnafımıza her türlü kolaylığı sağlama adına kooperatif olarak her zaman esnafımızın yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Esnafımızın büyümesi ve en önemlisi akşam evine ekmek götürebilmesi adına bizlerde üzerimize düşeni fazlası ile yapıyor ve yapmaya devam edeceğiz. Bu zor günlerde özellikle maddi desteğe ihtiyacı olan esnafımıza kooperatif olarak gerekli kredileri sağlama adına da kooperatif olarak gerekli kolaylı sağlıyoruz. Yapılan genel kurulda bana destek veren tüm esnaflarımıza da şahsım ve kooperatifim adına teşekkür ediyor. Her zaman onlarla birlikte olacağız. Esnafımız olmazsa bizler olmayız. Bizler olmazsak esnafımız olmaz’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI