USD
EURO
ALTIN

Şanlıurfa’nın acı tablosu

Abdullah POLAT BOZOVA- Şanlıurfa merkez ve 13 ilçede toplum yararına çalışma projesi kapsamında Şanlıurfa İş-kur müdürlüğü 3 bin 500 işçi alımı için geçtiğimiz hafta çalışma başlattı. 3 mart Cuma günü mesai bitiminde sona eren başvurular sonrasında bugün kurumlara alınacak işçiler için kura çekimi yapılacağı bekleniliyor. İŞ BAŞVURU 20 BİNİ AŞTI Şanlıurfa genelinde toplum yararına çalışma […]

Şanlıurfa’nın acı tablosu
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Abdullah POLAT

BOZOVA- Şanlıurfa merkez ve 13 ilçede toplum yararına çalışma projesi kapsamında Şanlıurfa İş-kur müdürlüğü 3 bin 500 işçi alımı için geçtiğimiz hafta çalışma başlattı. 3 mart Cuma günü mesai bitiminde sona eren başvurular sonrasında bugün kurumlara alınacak işçiler için kura çekimi yapılacağı bekleniliyor.

İŞ BAŞVURU 20 BİNİ AŞTI

İŞ-KURŞanlıurfa genelinde toplum yararına çalışma projesi kapsamında 3 bin 500 işçi alımı için 20 binden fazla kişinin müracaat ettiği öğrenildi. İş-kura işe girebilmek için geçtiğimiz hafta içinde adeta iş kura akın eden işsizler ordusu bugün yapılacak kura çekimi ile 15 martta işe başlayacakları öğrenildi. İş için müracaat eden 20 binden fazla işsiz ordusu 6 aylıkta olsa iş başı yaparak evlerine aş ve ekmek götürme peşinde oldukları öğrenildi. İş-kura iş için müracaat eden 20 binden fazla işsizlerin Şanlıurfa’nında acı tablosunu ortaya çıkmış oldukları görüldü.

FACEBOOK YORUMLARI