USD
EURO
ALTIN

SAHİPSİZ BOZOVA’M

Çiçeği burnunda Bozova , yeni umutlara, yeni ufuklara odaklanmış.İlkbaharı bekleyen tomurcuk gibi…Tomurcuk biraz güneşli, biraz esintili hava ister açmak için,Sert rüzgârı, dolu yağışını sevmez; zira ikisi de dalından koparır, çiçek açamadan yok olmasına sebep olur. Aşırı sıcakları da sevmez; o da yakar, kurutur. Çiçek açamadan… Bozova sevgi ister, ilgi ister,Samimiyet, dürüstlük, beceri, ileri görüş ister… Memleketin […]

SAHİPSİZ BOZOVA’M
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

13741462_1116664768441295_55973193_n
Çiçeği burnunda Bozova , yeni umutlara, yeni ufuklara odaklanmış.İlkbaharı bekleyen tomurcuk gibi…Tomurcuk biraz güneşli, biraz esintili hava ister açmak için,Sert rüzgârı, dolu yağışını sevmez; zira ikisi de dalından koparır, çiçek açamadan yok olmasına sebep olur. Aşırı sıcakları da sevmez; o da yakar, kurutur. Çiçek açamadan…

Bozova sevgi ister, ilgi ister,Samimiyet, dürüstlük, beceri, ileri görüş ister…

Memleketin kaynaklarını akılcı hizmetlerde kullanacak proje uygulayıcıları ister.

Bozova mütevazı olanı, riyasız olanı, gönül adamını sever…

Yere düşen çocuğu elinden tutup kaldıranı sever…

Helal kazandığından cömertlik edeni sever…

Bozova’nın büyük, küçük adamları da bunları herhalde biliyorlardır!..

Kendilerine verilen süre sonunda Bozova’nın ya sevip, istedikleri olacaklar, ya da istemedikleri… İkisinden birine konumlanmak kendi tercihleri olacak, ama hatırlatmakta fayda var. Sevilip, istenmek her zaman en doğrusudur. Çünkü kulun razı olduğundan Allah da razı olur.

Hatırlatmakta fayda gördüğüm önemli bir şey daha var ki, o da zamandır; insan farkında olmadan akar, tükenir. Telafisi hiç mümkün değildir.

Önceki iki dönem belediyeyi yöneten başkan, iddialı bir şekilde belediyeye girmişti ama gitmesi zaman almadı Bozova halkı Gerçekleri  görmekten aciz değil dır.
sözleriniz  havada kalmasın…

Son yerel yönetimler seçimi üzerinden de yedi ay geçmiş.

Beş yıldan geriye dört buçuk yıl kalmış…Tabi geçen zaman daha çok Bozova nın zamanıdır. Beş yılın sonunda Bozovaı bugünkü gibi bir tablo ile baş başa bırakılmamalıdır.
Geçmiş yazım da söylediğim bir sözü buradan yine ifade etmek gereği duyuyorum. GELEN GİDENİ ARATMASIN…
Hizmet.Hizmet,Hizmet istiyoruz Bozova halkı olarak.

FACEBOOK YORUMLARI