USD
EURO
ALTIN

Pursaklar belediyesi kardeş belediye oldu

Abdullah POLAT BOZOVA- Kayyum atanan belediyelerle tecrübe paylaşımında bulunmak üzere  Bozova Belediyesi ile kardeş şehir yapılan Ankara‘nın Pursaklar Belediyesi, tecrübeli personelini bölgeye göndererek ilçeyi tebessüm ettirmeye çalışıyor. MESAİLERİNİ BOZOVA İÇİNDE HARCAYACAKLAR Pursaklar Belediyesi sosyal işler, satın alma, çevre mühendisi, harita mühendisi ve diğer teknik alanlarda hizmet veren personel, Bozova Belediyesi’ne gelerek çalışmalara başladığı öğrenildi.  Pursaklar Belediyesi‘nin tecrübelerini bölgeye aktarmak ve Bozova halkına daha iyi […]

Pursaklar belediyesi kardeş belediye oldu
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Abdullah POLAT

BOZOVA- Kayyum atanan belediyelerle tecrübe paylaşımında bulunmak üzere  Bozova Belediyesi ile kardeş şehir yapılan Ankara‘nın Pursaklar Belediyesi, tecrübeli personelini bölgeye göndererek ilçeyi tebessüm ettirmeye çalışıyor.

MESAİLERİNİ BOZOVA İÇİNDE HARCAYACAKLARBOZOVA BELEDİYESİ

Pursaklar Belediyesi sosyal işler, satın alma, çevre mühendisi, harita mühendisi ve diğer teknik alanlarda hizmet veren personel, Bozova Belediyesi’ne gelerek çalışmalara başladığı öğrenildi.  Pursaklar Belediyesi‘nin tecrübelerini bölgeye aktarmak ve Bozova halkına daha iyi hizmetler sunabilmek için gelen ekip, ilk olarak Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Zekeriya Göker’i ziyaret ederek ilçedeki eksiklerin tespiti yönünde çalışmalar yaptı. Yapılan inceleme ve değerlendirmeler sonucu oluşturulan raporları uygulamaya koymak için kolları sıvayan Pursaklar Belediyesi personeli, ilçeyi tebessüm ettirmek için yoğun mesai verecek.

KARDEŞ İLÇE

Kayyum atanan belediyelere yardımcı olmak için “kardeş şehir” uygulaması kapsamında Pursaklar Belediyesi ile Bozova Belediyesi arasındaki iş birliği ve yardımlaşma bölgedeki personel tarafından sağlanacak. Böylece terör mağduru kayyum atanan belediyelerin hizmetlerinin hızlı ve kolay çözümü için işbirliği ile hizmet edilecek.

24 SAAT HİZMET

Bozova belediye Başkan Vekili Kaymakam Zekeriya Göker, ‘ilçemizi gerek belediye olarak gerekse Kaymakamlık olarak en iyi hizmetleri sunma adına gece gündüz demeden çalışacağız. Tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. Bozova ilçe halkımız hizmetlerin en iyisine layıktır. Onun için her imkanı ve fırsatı iyi değerlendirerek çalışıyor ve çalışacağız’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI