USD
EURO
ALTIN

Özgül ve Şahin mütevelli heyetine seçildiler

Bozova Kaymakamlığı,Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 2022 yılı mütevelli seçiminde Nihat Şahin 45,Mehmet Ali Özgül 45 oy alarak seçilmişlerdir. Fuat ARSLAN BOZOVA- 2022 Yılı Bozova Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyeti seçimi geçtiğimiz Cuma günü yapılan seçimle belirlendi. Yapılan seçime 88 mahalle muhtarının katılımı ile gerçekleştirildi. Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilen mütevelli heyeti seçiminde […]

Özgül ve Şahin mütevelli heyetine seçildiler
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Bozova Kaymakamlığı,Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 2022 yılı mütevelli seçiminde Nihat Şahin 45,Mehmet Ali Özgül 45 oy alarak seçilmişlerdir.

Fuat ARSLAN

BOZOVA- 2022 Yılı Bozova Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyeti seçimi geçtiğimiz Cuma günü yapılan seçimle belirlendi. Yapılan seçime 88 mahalle muhtarının katılımı ile gerçekleştirildi. Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilen mütevelli heyeti seçiminde aday olan Nihat Şahin 45,Mehmet Ali Özgül 45 oy alarak seçildiler. Seçim sonrasında birer açıklamada bulunan Özgül ve Şahin, ‘ bugün burada gerçekleştirilen seçimde bizleri destekleyen tüm mahalle muhtarlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Bilindiği üzere her yıl yapılan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyeti aralık ayının son haftasında gerçekleştirilmektedir. Bizleri bu kutsal göreve seçen tüm muhtarlarımıza tekrardan teşekkürlerimizi iletiyoruz. Vakıfta yapılacak olan toplantılarda mağdur, gariban kimsesiz ve yardıma muhtaç olan her vatandaşımıza gerekli gerekli desteklerin sağlanması adına adil, ve hakkaniyetten yana davranacağız’ dediler.

FACEBOOK YORUMLARI