USD
EURO
ALTIN

Okul değil fabrika

Abdullah POLAT BOZOVA- Eğitim ve öğretimin yanı sıra  üretime de büyük batkısı olan Bozova 75. Yıl Anadolu Mesleki ve Teknik lisesi Bozova’da adeta kendisi ile yarışan okul olarak görülüyor. Okulda eğitim ve öğretimin yanı sıra yine okuldaki atölyelerde öğretmen ve öğrencilerin ürettikleri ürünler adeta okulun ve Bozova’nın aynası oluyor. Okulda devam eden çalışmalarda İl Milli […]

Okul değil fabrika
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Abdullah POLAT

BOZOVA- Eğitim ve öğretimin yanı sıra  üretime de büyük batkısı olan Bozova 75. Yıl Anadolu Mesleki ve Teknik lisesi Bozova’da adeta kendisi ile yarışan okul olarak görülüyor. Okulda eğitim ve öğretimin yanı sıra yine okuldaki atölyelerde öğretmen ve öğrencilerin ürettikleri ürünler adeta okulun ve Bozova’nın aynası oluyor. Okulda devam eden çalışmalarda İl Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderilecek olan 500 adet masa ve sandalyeler adeta el işlemeli olarak üretilmektedir.

OKUL DEĞİL FABRİKA

Bozova 75.Yıl Anadolu Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi Mobilya,İç dekorasyon ve Metal işleri atölyelerinde tam gün  son surat yapılan masa ve sandalyeler için öğretmen ve öğrencilere parça başı ücret verilmektedir. Konu ile ilgili olarak bir açıklamada bulunan Okul Müdürü Ali Çelik, ‘ okulumuzda eğitim ve öğretimin yanı sıra yine okulumuzdaki tüm atölyelerde yine öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladıkları ürünlerimizi gerek Bozova ilçemizdeki okullara olsun gerekse Şanlıurfa ve Çevre illerdeki okullara olsun sipariş vermekteyiz. Bir okulun eğitim ve öğretimi yanı sıra gerek sosyo- ekonomik olsun gerekse sportif ve sosyal etkinlikler olsun öğrencilerine katkı sağlamaktır. Okulumuzda bulunan tüm atölyelerimizdeki çalışmalarımız son sürat devam etmektedir. Bunun yanı sıra yine okulumuzda eğitim öğretim gören öğrencilerimiz gelecekte daha iyi bir meslek sahibi olmaları içinde staj eğitimi verdirmekteyiz. Okulumuzda mezun olacak olan tüm öğrencilerimiz başta ailesine, memleketine ve ülkesine ekonomik olarak katkı sağlayacaktır’ dedi.

SONY DSC

FACEBOOK YORUMLARI