USD
EURO
ALTIN

Öğretmenler günü kutlandı

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- 24 Kasım öğretmenler günü Bozova Çok amaçlı Toplantı Salonunda düzenlenen törenle kutlandı. Kutlamalara Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkanı Zekeriya Göker, İlçe Emniyet Amiri, İlçe Garnizon Komutanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Halk Eğitim Müdürü, STK Başkanları, Siyasi Parti temsilcileri ile öğretmenler katıldı. Tören saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlarken, okunan şiirler ve […]

Öğretmenler günü kutlandı
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- 24 Kasım öğretmenler günü Bozova Çok amaçlı Toplantı Salonunda düzenlenen törenle kutlandı. Kutlamalara Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkanı Zekeriya Göker, İlçe Emniyet Amiri, İlçe Garnizon Komutanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Halk Eğitim Müdürü, STK Başkanları, Siyasi Parti temsilcileri ile öğretmenler katıldı. Tören saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlarken, okunan şiirler ve öğrenciler tarafından hazırlanan orotoryo oyunları ve Kaymakam Zekeriya Göker’in konuşması ile son buldu.

KAYMAKAM GÖKER DUYGULANDIRDI

24 Kasım öğretmenler gününde öğretmenlere hitap eden Bozova İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Zekeriya Göker  öğretmenlerin hakkının hiçbir maddi karşılıkla ödenemeyeceğini, öğretmenlerin insanların hayatında nasıl çığır açtıklarını kendi hayatından örnek vererek dile getirdi. Ülkemizin gelecekte en saygın ülkeler arasındaki yerini almasında öğretmenlerin özveriyle çalışmasının önemine vurgu yaptı. Konuşmasına başta Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere ebediyete intikal etmiş ve vazifesi uğruna şehit düşmüş bütün öğretmenleri rahmetle yâd ederken emekliye ayrılan ve görevi başında aşkla çalışan bütün öğretmenlere sağlık, esenlik ve başarı dileklerini sunarak ve bütün öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutlayarak son verdi. Programın sonunda ilçemizde görev yapan aday öğretmenler yemin ederek asaletlerine kavuştular. Yemin töreninin ardından program sona erdi.

FACEBOOK YORUMLARI