USD
EURO
ALTIN

niyetimiz halisane hizmettir

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkanı Zekeriya Göker, mahalle muhtarları ile aylık istişare toplantısını Bozova Ziraat Odası Toplantı salonunda tüm kurum müdürleri ile birlikte gerçekleştirdi. Toplantıda tüm mahallelerdeki sorunları ve çalışmaları dinleyen Göker, ‘ niyetimiz halisane hizmettir. Tüm mahallelerimize eşit şekilde planlı ve programlı bir şekilde hizmettir. Hizmet vermek adına günün 24 saati […]

niyetimiz halisane hizmettir
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkanı Zekeriya Göker, mahalle muhtarları ile aylık istişare toplantısını Bozova Ziraat Odası Toplantı salonunda tüm kurum müdürleri ile birlikte gerçekleştirdi. Toplantıda tüm mahallelerdeki sorunları ve çalışmaları dinleyen Göker, ‘ niyetimiz halisane hizmettir. Tüm mahallelerimize eşit şekilde planlı ve programlı bir şekilde hizmettir. Hizmet vermek adına günün 24 saati çalışıyoruz.önceki belediyenin 3 yılda yaptığı hizmetleri 1 yılda daha fazlasını yaptık. Hizmet için kim bir taş üstüne bir taş koyarsa Allah razı olsun tek derdimiz hizmettir. Zaman hızlı akıyor. Zamana ayak uydurmamız lazım onun için her sorunu çözüme kavuşturmak hizmetlerin en iyisini sunmak adına çalışıyoruz. Aylık olarak yaptığımız istişare toplantılarında gerek sizlerin gerekse halkımızın bize vereceği, destek ve yeni projelerle bizde ona göre çalışmalarımızı yürütüyoruz’ dedi.

BELEDİYEYE GİREN HER KURUŞ HİZMET İÇİN KULLANILIYOR

Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkanı Zekeriya Göker, belediyeye giren her kuruş hizmet için kullanılıyor. Açıklamasında bulunarak, ‘ belediye olarak şu anda hizmet noktasında girilmedik mahalle bırakmadık. Başta stabilize yol olmak üzere, taziye evleri, okul ve camii ve temizlik noktasında çalışmalarımız aralıksız olarak devam etmektedir. Belediyeciliğin tek bir gayesi vardır o da halka hizmettir. Bu noktada belediye olarak tüm çalışmalarımız bunun üzerinedir’ dedi.

ZOR GÜNLER GEÇİRİYORUZ

Gerek Ülke içinde gerekse Suriye ve Kuzey Irakta’ terör örgütlerine karşı büyük bir mücadele verildiğini belirten Kaymakam ve Belediye Başkanı Zekeriya Göker, ‘ bizimle uğraşan çok sınır ötesinde bir savaş var. Orda kimin kime hizmet ettiği belli değil. Türk askeri olarak ülkemize karşı birlik olan ve ülkemizi bölmeye çalışan tüm terör örgütlerine karşı bir mücadele verilmektedir. Elin toprağında ne işimiz var. Orda terörist kovalayalım. Ancak ülkemize karşı bir olan ve ülkemizi bölmeye çalışan kim olursa olsun onun karşısında dimdik ayakta durduk ve durmaya da devam ediyoruz. Bize karşı olan tüm dış güçlere karşı birlik ve beraberlik içinde olmamız lazım. Zeytin Dalı harekatın da bugüne kadar şehit olan tüm Askerlerimiz ve sivillerimize Allah’tan rahmet dilerken gazilerimizi de acil şifalar diliyorum. Bu ülke şehitlerimizin asil kanları ile alınmıştır. Bu ülkeyi kimse bölemez parçalayamaz. Bu millet birlik ve beraberlik içinde hareket ettiği sürece hiçbir hain bizi bölemeyecektir’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI