USD
EURO
ALTIN

Nihayet projelendiriliyor

Abdullah POLAT BOZOVA- 2 Yıldan bu yana yapılıp yapılmayacağı adeta yılan hikayesine dönüşen 75 yataklı ilçe devlet hastanesi aldığımız bilgilere göre 100 yataklı olarak Sağlık Bakanlığında projelendirildiği öğrenildi. Mevcut ilçe devlet hastanesinin ihtiyaca ve yatak kapasitesinin az olması nedeniyle cevap vermediği öğrenilirken, daha önce temeli Bozova merkezde atılması planlanan ilçe devlet hastanesinin projesi kısa sürede […]

Nihayet projelendiriliyor
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Abdullah POLAT

BOZOVA- 2 Yıldan bu yana yapılıp yapılmayacağı adeta yılan hikayesine dönüşen 75 yataklı ilçe devlet hastanesi aldığımız bilgilere göre 100 yataklı olarak Sağlık Bakanlığında projelendirildiği öğrenildi. Mevcut ilçe devlet hastanesinin ihtiyaca ve yatak kapasitesinin az olması nedeniyle cevap vermediği öğrenilirken, daha önce temeli Bozova merkezde atılması planlanan ilçe devlet hastanesinin projesi kısa sürede tamamlanarak ihale aşamasına geleceği öğrenildi.

BOZOVAYA  MÜJDE

100 yataklı olarak projelendirilen İlçe Devlet Hastanesinin temeli önümüzdeki aylarda atılarak kısa sürede hizmete girmesi bekleniliyor. Mevcut ilçe Devlet Hastanesinin şehir merkezine uzak olması ve vatandaşların hastaneye gidip gelmekte zorluk çektikleri öğrenilirken, yeni yapılacak ilçe devlet hastanesinin ilçe merkezine ve karayoluna yakın bir yerde yapılacağı öğrenildi. Yeni yapılacak 100 yataklı ilçe devlet hastanesinin de tam kapasiteli hastane olarak projesi yapılmaktadır. İlçeler arasında ilçe devlet hastanesi olmayan Bozova ilçesi yer alırken, önümüzdeki aylarda temeli atılarak önümüzdeki yıl açılması planlandığı da öğrenildi.

HASTANE

FACEBOOK YORUMLARI