USD
EURO
ALTIN

Muhtarların kongresi ertelendi

Mahmut ALBAYRAK Bozova Muhtarlar Derneği tarafından daha önce 19 martta yapılması planlanan olağanüstü kongre korona virüsten dolayı ileriki bir tarihe ertelendi. Halkın en yoğun olarak kullanım alanlarını kullandığı başta toplantı, düğün,alışveriş merkezleri, sinema,kırathane,çay bahçeleri, gibi alanların geçici olarak kullanılması için Türkiye genelinde alınan korona virüs kararı Bozova ilçesinde de uygulanmaya başlandı. BİR İLK OLACAKTI Bozova […]

Muhtarların kongresi ertelendi
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mahmut ALBAYRAK

Bozova Muhtarlar Derneği tarafından daha önce 19 martta yapılması planlanan olağanüstü kongre korona virüsten dolayı ileriki bir tarihe ertelendi. Halkın en yoğun olarak kullanım alanlarını kullandığı başta toplantı, düğün,alışveriş merkezleri, sinema,kırathane,çay bahçeleri, gibi alanların geçici olarak kullanılması için Türkiye genelinde alınan korona virüs kararı Bozova ilçesinde de uygulanmaya başlandı.

BİR İLK OLACAKTI

Bozova Muhtarlar Derneğinin yapacağı olağanüstü kongre Bozova ilçesinde bir ilke imza atılacaktı. Korona virüs salgınlığının da ve korunma amaçlı olarak her alanda olduğu gibi kongrenin yapılmaması içinde dernek tarafından kongre tarihi ileriki bir tarihe ertelendi. Kongre ile ilgili olarak bir açıklamada bulunan Bozova Muhtarlar Dernek Başkanı Müslüm Okan, ‘dernek olarak daha önce kararını aldığımız ve 19 martta yapılması beklenen olağanüstü kongre Türkiye’de de görülmesi ile birlikte başta içişleri bakanlığı ve sağlık bakanlığı tarafından alınan karar ile birlikte bizde dernek olarak bu tedbirlere uymak adına kongremizi ileriki bir tarihe erteledik. Kongre tarihi için ülkemizde yaygın hale gelen salgın hastalığın sona ermesi ile birlikte yeniden kongre tarihini belirlemiş olacağız. Umudumuz bir an önce ülkemizi ve dünyayı saran bu salgın hastalığın bir an önce sona ermesi ve hayatın yeniden normale dönmesidir’dedi.

MUHTARLAR DERNEĞİNDE NELER OLUYOR

Bozova’da 2013 yılında Müslüm Okan kurucu başkanlığında kurulan Bozova Muhtarlar derneğinde neden olağan üstü kongre kararı alındı. Dernek başkanı olarak bugüne kadar siyasi çizgisini değişmeyen Müslüm Okan ve yönetimine neden tepkiler arttı. Buna karşılık olarak Dernek başkanı Müslüm Okan yaptığı açıklamasında, ‘ 4 dönemdir muhtarlık görevini yürütmekteyim. Bugüne kadar sürekli olarak hep sağ partili olarak hareket ettim. Devletimin milletimin ve ilçemin menfaatleri doğrultusunda hareket ederek dernek çatısı altına çalışmalarda bulundum. Her ne kadar derneğin siyasi bir faaliyeti olmasa da yine memleketimizin ve ülkemizin çıkarlarını göz önünde bulundurarak her zaman hükümet ve devletimizin yanında yer aldım. Son dönemlerde gerek şahsım gerekse dernekteki bazı arkadaşlarımın başka partili olduğu lanse edildi ve edilmektedir. Halbuki geçmişte nasıl ki çizgim belliydi. Bugünde yarında aynıdır. Bugüne kadar yapılan tüm seçimlerde mahallemde devletime ve hükümetime zarar verecek kişi ve kişilere karşı hep dik durdum ve durmaya da devam edeceğim. Şu unutulmamalıdır ki kendi menfaatim doğrultusunda hareket etmedim ve öyle bir beklentimde olmadı. Olamazda her zaman devletime milletime bayrağıma yararlı ve destekleyicisi olarak görev aşkıyla çalıştım ve çalışacağım’ dedi.

 

FACEBOOK YORUMLARI