USD
EURO
ALTIN

Muhtarlara covid-19 aşısı

Pandemiden dolayı aşı sırası gelen muhtarlar bir bir Bozova Mehmet Enver Yıldırım ilçe devlet hastanesine giderek covid-19 aşısı oldular.   Kadir KÖSELER BOZOVA- Türkiye genelinde devam eden aşılama Bozova ilçesinde de aralıksız olarak sürüyor. Geçtiğimiz hafta Bozova Muhtarları Derneği Başkanı Hicabi Demir ve dernek yönetimindeki tüm muhtarlar Bozova Mehmet Enver Yıldırım İlçe Devlet hastanesinde covid-19 […]

Muhtarlara covid-19 aşısı
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Pandemiden dolayı aşı sırası gelen muhtarlar bir bir Bozova Mehmet Enver Yıldırım ilçe devlet hastanesine giderek covid-19 aşısı oldular.

 

Kadir KÖSELER

BOZOVA- Türkiye genelinde devam eden aşılama Bozova ilçesinde de aralıksız olarak sürüyor. Geçtiğimiz hafta Bozova Muhtarları Derneği Başkanı Hicabi Demir ve dernek yönetimindeki tüm muhtarlar Bozova Mehmet Enver Yıldırım İlçe Devlet hastanesinde covid-19 aşısı oldular. Aşılama da sırası gelen herkesin aşı yaptırması çağrısında bulunan sağlık yetkilileri, covid-19 salgın hastalığın bir an önce bitmesi ve normal hayata dönebilmemiz adına sırası gelen herkesin gönül rahatlığı ile gidip aşı yaptırması gerekiyor. Ülkemizde devam eden aşılama ile birlikte önümüzdeki aylarda salgın hastalık olarak yaygın olan covid-19 hastalığında da kurtulmuş olacağız’ denildi.

 

FACEBOOK YORUMLARI