USD
EURO
ALTIN

Modern soğuk hava deposunda inceleme!

Belediye tarafından Bozova ilçesine kazandırılan Modern Soğuk Hava Deposunda İlçe Kaymakamı Akın Oruç ile birlikte Belediye Başkanı Suphi Aksoy ve Kurum müdürleri ile inceleme yapıldı. Fuat ARSLAN BOZOVA- Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy tarafından ilçeye kazandırılan Modern Soğuk Hava Deposunda Kaymakam Akın Oruç ve Kamu Kurum müdürleri ile birlikte incelemelerde bulunuldu. Daha önce atıl ve […]

Modern soğuk hava deposunda inceleme!
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Belediye tarafından Bozova ilçesine kazandırılan Modern Soğuk Hava Deposunda İlçe Kaymakamı Akın Oruç ile birlikte Belediye Başkanı Suphi Aksoy ve Kurum müdürleri ile inceleme yapıldı.

Fuat ARSLAN

BOZOVA- Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy tarafından ilçeye kazandırılan Modern Soğuk Hava Deposunda Kaymakam Akın Oruç ve Kamu Kurum müdürleri ile birlikte incelemelerde bulunuldu. Daha önce atıl ve kullanılamayan soğuk hava deposu yıkımı gerçekleştirilerek daha modern soğuk hava deposu yapılması için talimat veren Belediye Başkanı Suphi Aksoy, ilçeye kazandırılmak için kısa sürede tamamlandı. İlçeye kazandırılan soğuk hava deposu bölgenin en büyük nar ihracatçısı olan işletmeye kiraya verildi. Soğuk hava deposunda muhafaza edilen narlar burada hazırlanarak Avrupa’nın çeşitli ülkelerine ihraç ediliyor. Soğuk hava deposunu gezen Kaymakam Akın Oruç,Belediye Başkanı Suphi Aksoy ve kamu kurum ve kuruluş müdürleri buradaki depoda muhafaza edilen narların paketlemesini de incelediler.

FACEBOOK YORUMLARI