USD
EURO
ALTIN

Modern hayvan pazarı 3 temmuzda açılıyor

Bozova Belediyesi tarafından Yaylak Kırsal Mahallesinde bulunan canlı hayvan pazarını Bölgeye yakışır daha modern bir Pazar yapma adına başlatmış olduğu proje nihayet bitiyor. Yaylak kırsal mahallesinde bulunan modern canlı hayvan pazarı 3 temmuzdan itibaren tüm bölge halkının hizmetine kapılarını açıyor. Daha önce yaz aylarında tozdan, kış aylarında ise çamurdan geçilmeyen eski hayvan pazarı yıkılarak yerine […]

Modern hayvan pazarı 3 temmuzda açılıyor
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Bozova Belediyesi tarafından Yaylak Kırsal Mahallesinde bulunan canlı hayvan pazarını Bölgeye yakışır daha modern bir Pazar yapma adına başlatmış olduğu proje nihayet bitiyor.
  • Yaylak kırsal mahallesinde bulunan modern canlı hayvan pazarı 3 temmuzdan itibaren tüm bölge halkının hizmetine kapılarını açıyor. Daha önce yaz aylarında tozdan, kış aylarında ise çamurdan geçilmeyen eski hayvan pazarı yıkılarak yerine daha modern ve hijyenik üstü kapalı bir şekilde modernize edilen canlı hayvan pazarı yeniden kapıların açmaya hazırlanıyor.

 

 

Özel HABER

BOZOVA- Uzun yıllardan bu yana Yaylak kırsal mahallesinde her cumartesi günü kurulan canlı hayvan pazarı ile sebze meyve ve diğer ürünlerin satışı yapıldığı alan yeniden revize edilerek daha moren hale getirildi. Belediye Başkanı Suphi Aksoy belediye başkanı seçildiği ilk günde Yaylak Kırsal mahallesinde bulunan pazarın bölgeye yakışır daha modern yapılması için talimat vermişti. Verilen talimatlar doğrultusunda projesi hazırlanan ve kısa sürede eski alan revize edilerek daha modern ve bölgeye yakışır bir pazarın yapılması için start verildi.

MODERN CANLI HAYVAN PAZARI 3 TEMMUZDA AÇILIYOR

27 Ekim 2020 yılında mevcut hayvan pazarının yeniden revize edilerek daha modern bir yapıya sahip olması için ilk kazma vurulmuştu. Pandemi ile birlikte canlı hayvan pazarının kapalı olması ve işleyişin daha da hızlandırılması adına başlatılan çalışmalar nihayet sonuçlanıyor. 3 temmuzdan itibaren modern canlı hayvan pazarı ilk kez halka açılıyor. Daha önceleri Yaylak kırsal mahallesinde bulunan pazarda hem canlı hayvan pazarı hem de sebze,meyve ve diğer ürünler aynı yerde satışı ve sergisi yapılıyordu. Belediye Başkanı Suphi Aksoy göreve geldiği ilk günden itibaren bu pazarın ilçeye ve bölgeye hitap etmediği bölgeye yakışır daha modern Pazar alanın oluşturulması için talimat verilmişti. Verilen talimat ile birlikte canlı hayvan pazarı yeri ayrı sebze meyve semt pazarı ayrı yerlerde yapıldı.

BAŞKAN VEKİLİ VE MECLİS ÜYELERİNDEN İNCELEME

Yaylak Kırsal mahallesinde devam eden Canlı Hayvan pazarı ve semt pazarında incelemelerde bulunan Başkan vekili Hasan Aksoy, Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Ziro, Belediye Meclis üyeleri Ali Ekinci ve Mehmet Akcan her iki projeyi yerinde inceleyerek yetkililerden son çalışmalar ile ilgili bilgiler aldılar.

 

FACEBOOK YORUMLARI