USD
EURO
ALTIN

millet için ayrılan kaynaklar millet için kullanılıyor’

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Şanlıurfa 2014 yılında yapılan yerel seçimlerinde AK Partinin tek kaybetmeyeceği ilçe olarak görülen Bozova ilçesi HDP tarafından kazanmıştır. Hükümetimiz ve bakanlığımız tarafından Bozova ilçesine yapılan kayyum ataması ile birlikte ilçeye gönderilen her kuruş hizmet için kullanılmaya başlanmıştır açıklamasında bulunan İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, ‘2015 yılında Bozova ilçesine gönderilen para ile şimdiki […]

millet için ayrılan kaynaklar millet için kullanılıyor’
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Şanlıurfa 2014 yılında yapılan yerel seçimlerinde AK Partinin tek kaybetmeyeceği ilçe olarak görülen Bozova ilçesi HDP tarafından kazanmıştır. Hükümetimiz ve bakanlığımız tarafından Bozova ilçesine yapılan kayyum ataması ile birlikte ilçeye gönderilen her kuruş hizmet için kullanılmaya başlanmıştır açıklamasında bulunan İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, ‘2015 yılında Bozova ilçesine gönderilen para ile şimdiki belediyeye gönderilen para aynı o dönemde gönderilen paralar hizmet yerine başka yere gönderiliyordu. O paralar milletimize ve devletimize karşı Terör örgütüne gönderilerek kurşun olarak bize karşı kullanılıyordu. Ama şimdi ki mevcut belediyemizde ise her kuruşu hizmet için kullanılmaktadır’ dedi. Geçtiğimiz hafta içerisinde Bozova ilçe belediyesine gelerek gerek hizmetler noktasında gerekse yapılan çalışmalar noktasında Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkanı Zekeriya Göker’den bilgiler aldı. Yapılan tüm hizmetlerden dolayı başta Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkanı Zekeriya Göker ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür eden Bakan yardımcısı Mehmet Ersoy, ‘ Bozova merkez ile birlikte 80 mahalle ve 76 mezra ve köye hizmet eden belediye hükümet ve devlet tarafından gönderilen her kuruşu hizmet için kullandığını görmekteyiz. Bu da bizleri ve halkımızı son derece memnun ettiğini görmekteyiz. Şunu da unutmayınız ki şu anki Belediye Başkanlık görevini yürüten kaymakam 2019 yerel seçimlerinde hiçbir şekilde aday gösterilmeyecektir. Parti ve hükümet tarafından belirlenecek aday ile seçime gedilecek seçim kazanılacaktır’ dedi.

MİLLET İÇİN GÖNDERİLEN HER KURUŞ MİLLET İÇİN KULLANILIYOR

Bozova belediyesi başta olmak üzere tüm belediyelere gönderilen her kuruş millete hizmet için kullanılıyor. Açıklamasında bulunan İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, ‘ esas derdimiz millet için gönderilen paraların bize karşı kullanılan mermilere değil, milletin hizmeti için kullanılmasıdır. Bozova belediyesinin her hizmeti beni son derece  memnun etmiştir’ dedi.

15 TEMMUZ İHANETİNİ HEPİMİZ GÖRDÜK

15 Temmuz darbe girişimi ile ülkemizi bölmek isteyenlerin istedikleri kursaklarında kalmıştır. Ülkemizi bölmeye çalışan sinsiler istediklerini alamamışlardır. Açıklamasında bulunan Bakan yardımcısı Ersoy, ‘ özellikle bu bölgede HDP’li belediyeler hizmet yerine gönderilen her kuruşu kandile ve terör örgütlerine göndererek bu paralarla alınan her kurşun ve mayınlar milletimiz ve devletimize karşı kullanılmıştır. Devlet tarafından HDP’li belediyeler yerine atanan kayyum belediyeler gönderilen her kuruşu hizmet için kullanmaktadırlar. 15 temmuzdaki sinsi oyun kandil odaklı olduğunu gördük. Suriye’de DEAŞ’ın ipleri terörün elinde olduğunu gördük. Hepsinin tek gayesi ülkemizi işkal etmek ve ülkemizi bölmekti. DEAŞ, PYD,PKK,KCK’ın hepsinin kumandası aynı yerde Suriye Afrin’de halen devam etmekte olan Zeytin dalı operasyonun yanı sıra Kuzey Irak ve ülke içindeki tüm terör örgütlerine karşı operasyonlar tüm hızıyla devam etmektedir. Türkiye artık eski Türkiye değil Türkiye dışarıdan yönetilecek bir ülke değil, Türkiye sadece kendi içinde değil artık dünya genelindeki tüm dengeleri sağlayacak bir güçtedir. Vatanın bütünlüğünü dirliğini,güvenini, kimsenin eline bırakacak değiliz. Her şeyimizi kendimiz üretecek güçteyiz’dedi.

KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANI GÖKER’DEN SUNUM

Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkanı Zekeriya Göker İçişleri Bakan Yardımcısı ve Daire başkanına belediye hizmetleri ile ilgili sunum yaptı. Sunumda Göker, gerek yapılan hizmetler ile ilgili gerekse yapılacak hizmetler noktasında kararlı ve planlı bir şekilde çalışmaların devam ettiğini belirtirken, ‘ göreve geldiğimiz günden bu yana öncelikle daha önce devam eden proje ve çalışmalar için tüm borçlar ödendi. Geldiğimizde araçların çalışacak yakıtları bile yoktu. Kısacası yokluklarla bu işe başladık. Elhemdullah bugün gelinen nokta ortada Bozova kent merkezi başta olmak üzere hemen hemen tüm kırsal mahallelerimizde hizmetler son sürat devam etmektedir. Belediyecilikte ekip ve ekipman ile halkımıza en iyi hizmetleri sunma adına gece gündüz demeden çalışıyoruz’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI