USD
EURO
ALTIN

MHP’den Bozova çıkarması

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından yaklaşan 2023 genel seçimler öncesinde adım,adım 2023 ilçe,ilçe anlatma ve aydınlatma programı kapsamında Milletvekili İbrahim Özyavuz, MYK üyesi Necmi Yıldırım İl Başkanı Mahmut Güneş’in katılımları ile geçtiğimiz hafta içerisinde Bozova ilçesine adeta çıkarma yapıldı. Fuat ARSLAN Yaklaşan Genel seçimler öncesinde Cumhur İtifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi tarafından Şanlıurfa ile […]

MHP’den Bozova çıkarması
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

  • Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından yaklaşan 2023 genel seçimler öncesinde adım,adım 2023 ilçe,ilçe anlatma ve aydınlatma programı kapsamında Milletvekili İbrahim Özyavuz, MYK üyesi Necmi Yıldırım İl Başkanı Mahmut Güneş’in katılımları ile geçtiğimiz hafta içerisinde Bozova ilçesine adeta çıkarma yapıldı.

Fuat ARSLAN

Yaklaşan Genel seçimler öncesinde Cumhur İtifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi tarafından Şanlıurfa ile geneline adeta çıkarma yapıldı. geçtiğimiz hafta içerisinde adım,adım 2023 ilçe,ilçe anlatma ve aydınlatma programı kapsamında Milletvekili İbrahim Özyavuz, MYK üyesi Necmi Yıldırım İl Başkanı Mahmut Güneş’in katılımları Bozova ilçesine adeta çıkarma yapıldı. ilk olarak Parti binasına partililerle bir araya gelen Milletvekili Özyavuz MYK üyesi Yıldırım ve İl Başkanı Mahmut Güneş burada partililerle buluştular. Daha sonra esnaf ziyareti ile birlikte gezilerine devam eden MHP heyeti en son olarak Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığında düzenlenen toplantıya katıldılar. MHP heyetini karşılayan Esnaf ve Sanatkarlar, Şoför ve Otomobilciler Oda Başkanı Nihat Satıcı, odada katılımcılar, mahalle muhtarları,partililer ve vatandaşlarla toplantı yapıldı. yapılan toplantıda MHP Milletvekili İbrahim Özyavuz, yaklaşan genel seçimler öncesinde halk olarak Cumhur itifakına destek olmaları ve ülkenin geleceği için kenetlenme vurgusunda bulundu.daha sonra MYK üyesi Necmi Yıldırım, yaptığı açıklamada, ‘bugün ülkemizin ve dünyanın içinde bulunduğu ekonomik kriz başta olmak üzere gıda krizi ve diğer sorunlarla baş başayız. Ülke olarak  her ne kadar bizi bir birimize düşürmeye çalışan provakatörlere karşı milletçe büyük azimle karşılık vermekteyiz. Ülkemizin geleceği için dış mihraplara karşı bir birimize çok sıkı bbir şekilde kenetlenmemiz gerekiyor. Ülkemiz üzerinde oynanılan tüm oyları bertaraf etmek adına 2023 genel seçimleri ülkemiz ve milletimiz için önemli bir sınav olacaktır. Bizler ne kadar bir birimizle enetlenirsek, o kadar güçlü olacağız. 2023 genel seçimleri ülkemizin dönüm noktası olacaktır. Bugün burada sizlerle buluşmamızın en büyük etkeni ve nedeni ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntıları hep birlikte ber taraf etme adına sonuna kadar mücadelemizi vermek olacaktır.bugün bizleri burada ağırlayan Oda Başkanımız Mehmet Nihat Satıcı başta olmak üzere mahalle muhtarlarımıza ve halkımıza teşekkür ediyorum’ dedi. Ziyaret ilgili olarak bir açıklamada bulunan İlçe Başkanı Remzi Özaydın ise, ‘ parti olarak bugün bizleri onurlandıran milletvekilimiz İbrahim Özyavuz,MYK üyemiz nemci Yıldırım, İl Başkanımız Mahmut Güneş, İL yönetimimiz diğer ilçelerde gelen ilçe başkanları ve teşkilatlarımız,özellikle bizleri onure ederek toplantının yapıldığı Esnafve Sanatkarlar Oda Başkanı Mehmet Nihat Satıcı ve yönetimine, her zaman yanımızda olan mahalle muhtarlarımıza şahsım ve partim adına teşekkür ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisi Bozova ilçe teşkilatı olarak 2023 genel seçimlerine hazırız’dedi.

FACEBOOK YORUMLARI