USD
EURO
ALTIN

MHP İl Başkanı Mahmut Güneş;‘birliğimiz daim olacak’

Mustafa AÇIKGÖZ BOZOVA- Şanlıurfa Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mahmut Güneş, geçtiğimiz hafta içerisinde Bozova’da çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldi. İl Başkanı Teşkilat Başkanı ve yönetim kurul üyeleri ile birlikte ilk olarak İlçe teşkilatını ziyaret ederek burada yönetim ve partililerle bir araya geldi. İl başkanı burada gerek ilçe teşkilatının gerekse milliyetçi hareket partisine gönül verenlerle […]

MHP İl Başkanı Mahmut Güneş;‘birliğimiz daim olacak’
Yazı fontunu küçültür Yazı fontunu büyütür

Mustafa AÇIKGÖZ

BOZOVA- Şanlıurfa Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mahmut Güneş, geçtiğimiz hafta içerisinde Bozova’da çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldi. İl Başkanı Teşkilat Başkanı ve yönetim kurul üyeleri ile birlikte ilk olarak İlçe teşkilatını ziyaret ederek burada yönetim ve partililerle bir araya geldi. İl başkanı burada gerek ilçe teşkilatının gerekse milliyetçi hareket partisine gönül verenlerle de sohbet etme imkanı buldu.İl Başkanı Mahmut Güneş, ilçe teşkilatında yaptığı açıklamada, ‘ birlik beraberlik içerisinde bundan sonra hep birlikte hareket ederek gerek Bozova ilçesinde gerekse Şanlıurfa’nın diğer ilçelerinde de teşkilatlarımızla bir araya gelerek gerek ülke gündemini gerekse il ve ilçelerimizdeki sorunlarını dinliyor ve çözümü noktasında gerekli hassasiyeti ve çalışmaları hep birlikte yapıyoruz. Ülkemizin ve milletimizin menfaatlerini çıkarlarını göz önünde bulundurarak bugüne kadar verdiğimiz mücadelemizi bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Memleketimizin ve ülkemizin hemen yanı başında halen devam eden Suriye savaşının da bir an önce sona erdirilmesi ve ülkemizde misafir olarak kalan mülteci ve sığınmacı konumundaki tüm Suriyelilerinde bir an önce memleketlerine ve evlerine dönmelerini sağlama adına da milliyetçi hareket partisi üzerine düşeni fazlası ile yerine getirmeye gayret ediyor.  Dünyayı saran Korana virüs salgınında ülke ve millet olarak bu salgına karşı dirayetimizi ve gayretlerimizi de göstererek inşallah bu salgından da hiçbir kayıp vermeden atlatacağımıza eminim. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bugüne kadar hep milletimizin yanında yer aldık ve yer almaya da devam edeceğiz. Ülkemize karşı gelen başta tüm terör örgütleri olmak üzere bizi bir birimize düşürmeye çalışan şer odaklı güçlere karşıda tek yürek olarak hep birlikte mücadelemizi vermeye devam edeceğiz’ dedi.

MUHTARLARLA BULUŞMA

Şanlıurfa Milliyetçi hareket Partisi İl Başkanı Mahmut Güneş ve beraberindekiler ilçe teşkilatındaki temasları sonrasında Bozova Altınlı Mahallesinde çevre mahalle muhtarları ile bir araya gelerek gerek gündem ile ilgili gerekse Milliyetçi Hareket Partisinin çizgisini görüşme adına Altınlı Mahalle kültür merkezinde bir araya gelindi. Burada muhtarların ve halkın sorunlarını dinleyen İl Başkanı Mahmut Güneş, bugün burada bulunan ve bulunmayanlarla birlikteliğimiz daim olacaktır. Milliyetçi hareket Partisi olarak Şanlıurfa il ve ilçelerimiz başta olmak üzere Türkiye genelinde parti olarak mücadelemiz devam edecektir. Birlikte hareket ederek ülkemizin bekasını göz önünde bulundurarak hep birlikte çözemeyeceğimiz sorun kalmayacaktır’ dedi. Muhtarlarla buluşmada muhtarlar sorunlarını dile getirirken, sorunların bir an önce çözüme kavuşturulması içinde gerekli çalışmalarda bulunacaklarını belirtti. Altınlı Mahallesinde düzenlenen buluşmada başta Bozova Muhtarlar Dernek Başkanı ve Şanlıavşar Mahalle muhtarı Müslüm Okan, Altınlı Mahalle Muhtarı Müslüm Kılıç, Özgören Mahalle Muhtarı Hasari Doğan, Ortatepe Mahalle muhtarı Ekrem Doğan, Soğukkoyu Muhtarı Mustafa Polat,Akmağara muhtarı Zeynel Halhallı,Mülkören Mahalle Muhtarı Salih Keser, ve çevre mahallelerden gelen vatandaşlar katıldı.

İLÇE BAŞKANI ÖZAYDIN GÖNÜL BİRLİĞİMİZ DAİM OLACAKTIR

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mahmut Güneş ve beraberinde İl Teşkilat Başkanı İbrahim Ocakoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin Bozova ilçesine yaptıkları ziyaretten dolayı bir açıklamada bulunan Bozova Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Remzi Özaydın, ‘bugün bizleri ziyaret eden İl Başkanımız başta olmak üzere ildeki tüm teşkilat üyelerimize teşekkür ediyorum. Ziyaretleri bizleri son derece memnun etmiştir. İl başkanımızın ziyareti hep partide hemde muhtarlarla buluşmamızda kendilerine ilçemizin teşkilatımızın ve halkımızın sorunlarını ilettik inşallah hep birlikte bu sorunların üstesinden geleceğiz’ dedi.

FACEBOOK YORUMLARI